Tgrt Haber
14 Aralık 2021 13:44

Mahkum dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Mahkum dizisi bugün başlıyor!

"Mahkum" konusu ve oyuncuları, diziyi merak edenler tarafından araştırılmaya başladı! Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek Mahkum dizisinin tanıtımı, izleyiciler tarafından izlenmeye devam ediyor ve dizinin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu, Melike İpek Yalova paylaşıyor. Peki, "Mahkum" hangi yabancı diziden uyarlanıyor? İşte, Mahkum dizisine dair merak edilenler...

Mahkum dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Mahkum dizisi bugün başlıyor!
mahkum,ismail hacıoğlu,mahkum oyuncuları,onur tuna

Mahkum dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek! Diziyi merak eden izleyiciler, "Mahkum hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?" sorularını araştırmaya devam ederken; Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut rolünü kim canlandıracak, Barış rolünde kim oynayacak? soruları da gündemde yerini aldı. Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve diziye dair merak edilenler haberimizde! 

MAHKUM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

“Innocent Defendant” dizisinin uyarlanan Mahkum dizisinde; idealist ve azimli bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut, bir sabah gözlerini cezaevinde açar ve hiçbir şey hatırlamamaktadır. Eşiyle kızını öldürmekten yargılanan Fırat Bulut, kendisine kurulan bu komplo ile başa çıkma mücadelesi verecektir, işte detaylar...

Türkiye'nin en güçlü ailelerinden Yesariler'in oğlu Barış Yesari'nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenen Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut ve işlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat'la karşı karşıya gelir. Fırat artık onun için bir tehlike haline gelir.

Çıkmaza giren Barış, her ne olursa olsun dosyanın peşini bırakmayan Fırat'ın hayatını, bir gecede kabusa çevirir. Eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile doğum gününü kutladıkları gecenin sabahında gözünü hapishanede açan Fırat, Zeynep'in ve kızı Nazlı'nın cinayet zanlısı olarak yargılanmaktadır....

Mahkum dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Mahkum dizisi bugün başlıyor!

MAHKUM DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLACAK? YAYIN GÜNÜ NE ZAMAN?

14 Aralık Salı akşamı, yani bugün ilk bölümü ile ekrana gelecek Mahkum dizisinin asıl yayın günü perşembe olacak. "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisinde görülen koronavirüs vakaları sebebi ile bu hafta Mahkum dizisinin ilk iki bölümü aynı hafta içinde yayınlanacak; bundan sonraki yeni bölümleri ise yalnızca perşembe akşamları izleyici ile buluşacak. 

Mahkum dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Mahkum dizisi bugün başlıyor!

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Mahkum dizisinin başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstleniyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran ve Mehmet Ulay gibi sevilen isimler yer almaktadır. 

"MAHKUM" NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Mahkum dizisinin çekim yeri hakkında henüz detaylı bir bilgi olmasa da, dizinin devam eden çekimlerinin İstanbul'da gerçekleştiği biliniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...