Tgrt Haber
30 Eylül 2019 09:39

Makyaj Yapma Programı / Fotomontaj Makyaj Programı / Video Makyaj Uygulaması

Kimi insanlar normalde güzel bir yüze sahip oldukları halde fotoğraflarda istedikleri gibi görünmeyebiliyorlar. Hak arasında “fotojenik çıkmamak” olarak bilinen bu durumu kendisine dert eden okuyucularımızın yüreğine su serpecek bu makaleyi dikkatle okumalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü makalemizde fotoğraflarınıza, videolarınıza hangi uygulama ile estetik katacağınızı tam anlamıyla öğrenmiş olacaksınız. İşte tüm yönleriyle en iyi makyaj yapma programı... Keyifli okumalar.

Makyaj Yapma Programı / Fotomontaj Makyaj Programı / Video Makyaj Uygulaması
En iyi makyaj yapma programı hangisidir?,Fotoğrafa makyaj yapma programları,Fotomontaj makyaj programı ücretsiz nereden indirilir?,Kendi resmine makyaj yapma,Fotoğrafa makyaj yapma online,Youcam makeup,Youcam makeup makyaj indirim sitesi,Fotoğraf g

Sosyal medya kullanımının günümüzde her geçen gün artması, insanların kişisel fotoğraflarını sosyal medyada paylaşma isteği her geçen gün artmakta. Yapılan bir araştırmaya göre, insanların beğenilme, takdir edilme, sevilme veya konuşulması psikolojik ve ruhsal olarak kendisini iyi hissetmesine sebep oluyor. Bu psikolojik eşiği aşmak isteyen kiişler de ise sosyal medyada fotoğraf, video paylaşma telaşı içinde. Fakat fotoğraflarda iyi görünmeyen birçok insan bu sorunu hal etmek için sanal makyaj yapma programlarını kullanarak kendilerini güzel gösteriyorlar. Tabii ki bu güzel görünme daha fazla “Like” ya da “Beğenilme”ye ve sosyal medyada bu durum onlara ulaşılmaz olmalarını sağlıyor.

Makyaj Yapma Programı

Peki Bu Tarz Programlarla Gerçekte Neler Yapabiliyor?

Bu tarz program ve uygulamalar, yüzünüzün şeklini dijital ortamda değiştirmenizi ve makyaj yaparak olduğundan daha gösterilmesini sağlıyor. Bu programlar sadece makyaj yapmanızı değil, yüzünüzde beğenmediğiniz yerlere de operasyon yapmanızı sağlıyor. Özellikle burun, göz, kaş, alın, gibi organ ve bölgeleri düzeltme imkânı sunuyorlar.

Evet şimdi makyaj yapma ve yüz düzenleme programlarını tek tek inceleyelim.

1. Facetune

Makyaj yapma programlarının başında gelen Facetune İOS kullanıcıları için maalesef ücretli. Fakat Android işletim sistemi kullananlar için tüm kullanıcılarına ücretsiz makyaj yapma imkânı sunuyor.

Programın başlıca özellikleri şöyle:

  • yüzdeki lekeleri giderme,
  • burun, alın, göz organlarını düzenleyebilme,
  • kiloları yok etme,

yani makyaj yapma teknikleri oldukça fazla.

Makyaj Yapma Programı

2. Snapchat

Snapchat uygulaması makyaj yapma programının ikincisi olarak karşımıza çıkıyor. Çoğu insan tarafından Snapchat’in“filtre” uygulaması tüm kullanıcılarına online olarak makyaj yapma imkânı sunuyor.

Mobil uygulamasının dışında başka bir uygulaması olmayan Snapchat’in birçok filtre özellikleri sayesinde yüz güzelleştirmesi yapabilirsiniz.

Bu arada, Snapchat Android ve iOS kullanıcılarına ücretsiz olduğunu da belirtelim.

3. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop, özellikle pc ortamında ya da Mac ortamında makyaj yapma programı gelmiş geçmiş en kapsamlı programlardan biridir. Adobe üreticileri her geçen gün programın filtrelerinde her yıl daha farklı şeyler ekliyorlar. 

Photoshop uygulaması sadece makyaj yapma işlemi için değil, fotoğraflarınızı birleştirme, fotoğrafın arka planını değiştirebilme gibi bir sürü özelliğiyle karşımıza çıkıyor.

Programın Andorid ve iOS için mobil uygulaması mevcut. Photoshop tüm mobil uygulamalarına ücretiz olarak ulaşabilirsiniz.

Adobe Photoshop

4. Picsart

Piscart, makyaj yapma programları arasında dördüncü sırada karşımıza çıkıyor. 

Program kullanıcılarına;

  • fotoğraf düzenleme,
  • kolaj oluşturma
  • fotoğraf birleştirme

gibi birçok kullanışlı özellikler sunuyor.

Bu uygulama Android ve iOS kullanıcılarına da aynı özellikleri ücretsiz olarak sunuluyor. Picsart’ın reklamsız sürümü için bir miktar para ödeyip bir üst sürüme geçme şansı da sunuyor.

Picsart

5. LightX

LightX programı da diğer programlar gibi birçok özelliği ile 5. Sırada karşımıza çıkıyor.

Makyaj yapma işleminin dışında LightX;

  • profesyonel bir şekilde fotoğraf düzenleme işlemi,
  • iki farklı fotoğrafı birleştirip kolaj desteği
  • fotoğraflara çeşitli efektler uygulama,

gibi işlemi başarılı bir şekilde kullanıcılarına sunuyor.

Program, android kullanıcılarına ücretsiz, iOS kullanıcılarına maalesef bu işlemi ücretli sunuyor.

LightX Makyaj Yapma Programı

6. YouCam Makeup

YouCam Makeup uygulaması veya programı fotoğraflara makyaj yapma işleminin dışında çok farklı özellikler barındırıyor.

YouCam Makeup uygulaması

  • ruj, oje, manikür, sürme ve allık sürme,
  • dişleri beyazlatma,
  • renk tonu ayarı yapabilme,
  • cilt makyajıyla cildi güzelleştirebilme,
  • kırmızı göz hatasını düzeltebilme,

gibi bir çok özelliği ile en popüler programlar arasında yer alıyor.

Mobil platformda gerek android, gerekse İOS kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

YouCam Makeup Makyaj Yapma Programı

7. YouCam Perfect

YouCam Makeup üreticisinin başka bir programı olan ve alanında oldukça başarılı olan YouCam Perfect, Makeup versiyonu gibi kullanışlı bir özelliğe sahip.

Programı diğer ikizinden ayıran en büyük özellik ise şahsi fotoğraflarınıza sticker tarzı etiket ve çıkartmalar yapabiliyorsunuz.

Diğer taraftan, program photoshop gibi arka planı silebiliyor, yeni bir arka plan ekleyebiliyorsunuz.

YouCam Perfect programı da ikizi YouCam Makeup gibi gerek Android gerek ise iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

YouCam Perfect Makyaj Yapma Programı

En iyi Makyaj Yapma Programı

Evet, geldik zurnanın zırt dediği yere. Şimdi kullanıcıların hangi program daha iyidir acaba dediğini duyar gibiyim.

Onu da şu şekilde izah edelim.

“En iyi makyaj yapma programı bizce YouCam Makeup’tır. Program alanında gerçekten çok iyi. Programı hali hazırda milyonlarca insanın kullanıyor olması kalitesini yeterince ispat ediyor diye düşünüyoruz. 

Diğer taraftan,

Facetune programını da oldukça başarılı bulduğumuzu bilvesile paylaşmış olalım.

Neden? Çünkü program uygulamalar arasında kolay kullanımı ile oldukça ilgi çekiyor. Yani kafa karıştıracak hiçbir tuşu yok diyebiliriz.

Bu yazımız da sizlere: “En iyi makyaj yapma programı hangisidir?, Fotoğrafa makyaj yapma programları ücretsiz programlar hangileridir?, Fotomontaj makyaj programı ücretsiz nereden indirilir?, Kendi resmine makyaj yapma, Fotoğrafa makyaj yapma online, Youcam makeup makyaj indirim sitesi, Fotoğraf güzelleştirme programı indirim sitesi, Videoya makyaj yapma programları en iyi hangisi” türünden aklınıza takılan tüm sorulara cevaplar verdiğimizi düşünüyoruz… Eğer sizin de önereceğiniz bir program ya da uygulama var ise yorum yazabilirsiniz.

İyi günler, diliyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...