Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
2 saat 54 dakika önce

Pelin Karahan’ın oynadığı diziler ve filmler

Bahar dizisinde hasta rolü ile katılan Karahan'ın hangi dizilerde oynadığı merak konusu oldu. Kavak Yelleri ile tanınan başarılı ismin yer aldığı dizi ve filmler...
Aktüel - Aktüel
3 saat 23 dakika önce

Yabani dizisi Beşiktaş ve Galata’da çekiliyor

Now Tv ekranlarında yayınlanan Yabani dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. 12 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan ilk bölümünün ardından gündem olan dizinin oyuncu kadrosu da araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 48 dakika önce

Servet Yardımcı'nın hayatı ve biyografisi

Gündemde yer alan isimler arasında olan Servet Yardımcı'nın kim olduğu merak edilirken kaç yaşında, nereli gibi sorular da araştırıldı. 26 Aralık 1957 tarihinde dünyaya gelen Yardımcı hakkında...
Aktüel - Aktüel
4 saat 20 dakika önce

Bahar dizisi Pendik'te özel bir hastanede çekiliyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin hangi hastanede çekildiği merak konusu olurken izleyiciler detayları araştırdı. Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı dizi, yayınlandığı günden beri büyük ilgi çekmeye devam ediyor. İşte sahnelerin çekildiği alanlar...
Aktüel - Aktüel
4 saat 47 dakika önce

Bahar dizisinde Parla karakterini Sena Kalıp oynuyor

13 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan dizide yer alan Parla karakteri büyük ilgiyle takip ediliyor. Genç ve başarılı oyuncu Sena Kalıp'ın hayatı araştırılırken Parla gerçekte kim sorusu da aratıldı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 10 dakika önce

16 Nisan az önce meydana gelen son depremler listesi

Bugün sarsıntı hisseden vatandaşlar en son depremin şiddetini, nerede olduğunu araştırmakta. Kandilli Rasathanesi ve AFAD listesi aracılığıyla tüm sarsıntıların detaylarına ulaşabiliyoruz.
Aktüel - Aktüel
5 saat 42 dakika önce

Bu haftanın hisseleri | Halka arz takvimi 2024

SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketlerin neler olduğu merak edilirken kaç lot vereceği ve katılım endeksine uygunluğu araştırıldı. İşte 16 Nisan haftası halka arz olacak olan şirketler!
Aktüel - Aktüel
6 saat 17 dakika önce

Siyasetçi Cihan Paçacı'nın hayatı ve biyografisi

Son zamanlarda ismi ile sıklıkla karşılaştığımız kişilerden biri olan Cihan Paçacı hakkında kimdir, kaç yaşında ve nereli soruları araştırılıyor. İşte 20. 21. 23. ve 28. Dönem Milletvekili hakkında...
Aktüel - Aktüel
6 saat 39 dakika önce

Bugün Bahar dizisi 20.00'da ekranlara gelecek

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayınlandı. Sevilerek takip edilen dizi hakkında bugün Bahar dizisi var mı sorusu yer aldı. İşte yayın akışı 16 Nisan...
Aktüel - Aktüel
7 saat 11 dakika önce

3.5 saatin ardından Kabine Toplantısı bitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Kabine Toplantısının bugün gerçekleşmesinin ardından bitti mi merak edildi. Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantı sonrası açıklamaları da araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 32 dakika önce

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz hakkında

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz kişiler arasında yer alan Mesut Kocagöz'ün hayatı merak konusu olurken kimdir, nereli gibi sorular da aratıldı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 39 dakika önce

Sinema tarihinin en başarılı filmlerinden IMDb puanı en yüksek filmler listesi

Film izlemek istiyor ancak ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız sizler için sinema tarihinin en iyi ve izlenen filmlerini listeledik. En çok izlenen filmler neler?
Aktüel - Aktüel
8 saat 2 dakika önce

16 Nisan bu akşam oynanacak olan Süper Lig maçları

Liglerde heyecan son hızla devam ederken futbolseverler bugünün maç programını araştırıyor. Süper Lig'de herhangi bir mücadele olmazken UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmalar oynanacak. Bugün hangi maçlar var araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 36 dakika önce

Milletvekilliği düşürülme nedenleri

Milletvekili belediye başkanı adayı olunca, milletvekilliği düşer mi, sorusu hız kazandı. Anayasa'da milletvekilliğinin düşmesiyle ilgili hükümler araştırma konusu oldu. 16 Nisan Salı günü CHP'nin Belediye başkanlığına seçilen 4 ismin milletvekilliği düşürüldü. Olayın ardınan Milletvekilliği neden ve nasıl düşer, sorusu hız kazandı. Peki, Milletvekilliğinin düşmesiyle ilgili hükümler neler? Milletvekilinin düşme sebepleri nelerdir? Milletvekili, belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı seçilirse ne olur? Detaylar haberimizde..
Aktüel - Aktüel
8 saat 51 dakika önce

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması: Zam yok, istismar önleniyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, lokanta ve kafelerde KDV oranlarında artış yapıldığına dair iddialara karşı açıklama yaptı. Bakanlık, Temmuz 2023'te bazı KDV oranlarında yapılan değişiklikleri hatırlatarak, bu oranların bazı işletmelerce istismar edildiğini ve bu duruma karşı yeni bir tebliğ ile önlem alındığını açıkladı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 50 dakika önce

Tüylerinizi diken diken edecek IMDB en yüksek puanlı korku filmleri 2024

2024 yılı için en iyi korku filmleri listesi güncellendi. IMDb puanı en yüksek korku filmleri haberimizde yer almaktadır.
Aktüel - Aktüel
10 saat 52 dakika önce

iDATA Çalışma Saatleri 2024

Vatandaşların seyahat planlarını gerçekleştirmelerini kolaylaştıran İDATA, güvenilir hizmet anlayışıyla öne çıkıyor. İstanbul merkezli bu kuruluş, İtalya ve Almanya vize başvurularıyla ilgili konsolosluk işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Peki, İDATA'nın 2024 çalışma saatleri nelerdir?
Aktüel - Aktüel
11 saat 49 dakika önce

Orman Genel Müdürlüğü 124 sözleşmeli personel alımı yapacak

Orman Genel Müdürlüğü, KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre 124 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, ilan edilen link üzerinden başvuru sürecini başlatabilirler. İşte detaylar...
Aktüel - Aktüel
11 saat 58 dakika önce

İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı yapacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurusuna göre, İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarına toplam 1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte detaylar...
Aktüel - Aktüel
13 saat 38 dakika önce

Türkiye’de bor rezervlerinin en çok olduğu bölgeler ve iller! En fazla hangi bor minerali nereden çıkarılıyor? Bor madeni kullanım alanları

Türkiye dünya bor rezervlerinin %73’üne sahiptir. Hayatımızın birçok alanında kullanılan bor minerali en çok Türkiye’de çıkmakta. En büyük bor madeni nerede, bor en çok nerede çıkarılır?
Sona Git