Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2022 14:53

Masum ve Güzel dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Masum ve Güzel dizisi ne zaman başlayacak?

Masum ve Güzel dizisi gündemde yerini aldı, kadrosunda birbirinden yetenekli isimlerin yer alacağı yeni dizinin konusu, yayın tarihi ve oyuncuları araştırılmaya başladı. Yapımcılığını Avşar filmin üstlendiği Masum ve Güzel dizisine dair merak edilenler haberimizde...

Masum ve Güzel dizisinin başarılı oyuncusu Bahar Şahin
Masum ve Güzel dizisinin başarılı oyuncusu Bahar Şahin

İzleyici ile buluşmaya hazırlanan Masum ve Güzel dizisi gündemde yerini aldı. Yönetmen koltuğuna Aytaç Çiçek'in oturduğu ve senaryosunu Burcu Över'in üstlendiği Masum ve Güzel dizisinin konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı ise merak edilenler arasında yerini aldı. Erkan Meriç, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Masum ve Güzel dizisi hakkında detaylar haberimizde...

MASUM VE GÜZEL DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Masum ve Güzel dizisi, yetimhanede büyüyen iki genç kızın çarpıcı hikayesini ele alacak ve diziyi Avşar Film izleyici ile buluşturacak. Dizinin ismi şu an için Masum ve Güzel olsa da, isim değişikliği de söz konusu olmak ile birlikte, diziye dair gelişmeler, haberimizde yer alacak. 

MASUM VE GÜZEL DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yapımcılığını Avşar Film’in yaptığı, senaristliğini ise Burcu Över’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Masum ve Güzel dizisinin kadrosunda ise birbirinden önemli isimler yer alıyor. İşte, dikkat çeken konusu ile izleyicileri ekranlara bağlayacak dizinin oyuncu kadrosu şu an için şöyle:

  • Erkan Meriç
  • Sude Zülal Güler
  • Bahar Şahin
  • Doğan Bayraktar

Dizi için şu an Gülenay Kalkan ile de görüşmeler devam ediyor. 

MASUM VE GÜZEL DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

Masum ve Güzel dizisinin yayın tarihi ve yayınlanacağı kanal merak edilenler arasında yerini aldı. Diziye dair henüz resmi bir açıklama gelmemek ile birlikte, dizinin yayın tarihi ve yayınlanacağı kanal yapılacak açıklamaların ardından haberimizde yer alacak. 

BAHAR ŞAHİN

1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu Bahar Şahin, ilk kez O Hayat Benim dizisinde rol alarak kariyerinde ön plana çıktı. Sonrasında Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2, İyi Oyun, Oha Diyorum, Kayıt Dışı, Servet, Lise Devriyesi, Zalim İstanbul projelerinde rol aldı.

Masum ve Güzel dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Masum ve Güzel dizisi ne zaman başlayacak?

DOĞAN BAYRAKTAR

1995 İstanbul'da dünyaya gelen Doğan Bayraktar, Nişantaşı Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümünde mezun olduktan sonra Savaşçı, Hercai ve Börü dizilerinde rol aldı.

Masum ve Güzel dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Masum ve Güzel dizisi ne zaman başlayacak?

SUDE ZÜLAL GÜLER

2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sude Zülal Güler; Mayıs Kraliçesi, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Keşif, İsimsizler, Öğrenci Evi, Şeref Sözü, Kazara Aşk dizilerinde rol aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...