Tgrt Haber
28 May 2022 11:32 - Güncelleme : 28 May 2022 11:46

Millie Bobby Brown kimdir? Millie Bobby Brown kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

"Stranger Things" dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown MTV Film & TV Ödülleri'nde en iyi dizi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Bu sıralar kendisini takip eden bir hayranı tarafından başı dertte olan Millie Bobby Brown'un hayatı vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Millie Bobby Brown kimdir, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Millie Bobby Brown biyografisi…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Millie Bobby Brown kimdir? Millie Bobby Brown kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Millie Bobby Brown

Aldığı ödül sonrasında Millie Bobby Brown’un kim olduğu araştırılmaya başlandı. birçok dizi ve filmde rol alan İngiliz asıllı Millie Bobby Brown büyük bir başarıya imza attı. Peki Millie Bobby Brown kimdir? Millie Bobby Brown kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Millie Bobby Brown hakkında merak edilenler…

MİLLİE BOBBY BROWN KİMDİR?

2004 yılında Marbella, İspanya'da doğdu. Aslen İngiliz olan Millie birçok dizi ve filmde rol aldı. Millie Bobby Brown hayatı, aldığı son ödül sonrası merak ediliyor. Millie Bobby Brown, İngiliz aktris, aktivist ve yapımcıdır. On iki yaşındayken, Netflix bilimkurgu dizisi Stranger Things'in Eleven rolüyle saygınlık kazandı.

Millie Bobby Brown kimdir? Millie Bobby Brown kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kelly ve Robert Brown çiftinin çocuğu olarak 19 Şubat 2004 yılında İspanya'nın Malaga şehrinde dünyaya gözlerini açtı. İngiltere'nin Dorset bölgesine Millie 4 yaşına gelince taşınan ailesi Brown'ın yeteneğini fark etti.

ABC fantastik drama dizisi Once Upon a Time in Wonderland'da konuk oyuncu olarak Genç Alice rolünü canlandırarak oyunculuk kariyerine adım attı.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

  • Godzilla II: Canavarlar Kralı
  • Enola Holmes
  • Godzilla vs. Kong
  • Once Upon a Time in Wonderland
  • Intruders
  • NCIS
  • Modern Family
  • Grey's Anatomy
  • Stranger Things
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...