Tgrt Haber
02 Eylül 2022 11:30 - Güncelleme : 02 Eylül 2022 11:47

Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşında, nereli?

Dün akşam canlı yayında kalp krizi geçiren Nasrullah Ayan, hastaneye kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ayan, 2017 yılında Borsa Kralı adında bir kitap çıkardı. 1980-1990 yılları arasında oldukça popüler olan Nasrullah Ayan, yurtdışı ve yurt içi yatırımlarıyla tanınıyor. Peki, Nasrullah Ayan kaç yaşında? Nasrullah Ayan nereli? Nasrullah Ayan kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Canlı yayında kalp krizi geçiren Nasrullah Ayan kimdir?
nasrullahayan,borsakralı
Canlı yayında kalp krizi geçiren Nasrullah Ayan kimdir?

Televizyon kanalındaki canlı yayın programına uzaktan bağlandığı esnada kalp krizi geçiren ve yoğun bakıma alınan iş insanı Nasrullah Ayan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Peki,  "Borsa Kralı" lakaplı Narullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşında? Nasrullah Ayan twitter! Nasrullah Ayan serveti, Nasrullah ayan son dakika!

NASRULLAH AYAN KİMDİR?

Aslen Mardinli olan Nasrullah Ayan, 1958 yılında dünyaya geldi. Babasının kurduğu bakliyat ihracatında 1958 yılında çalışmaya başlayan Nasrullah Ayan, 1978 yılında, aile şirketinin İzmir'de açılan ofisinin başına geçti. 1987 yılında, Türkinvest AOG (Asya Okyanusya Grubu) Menkul Kıymetler A.Ş.'yi İsviçre'deki yatırımcılarla birlikte kuran Nasrullah Ayan, 1992 yılında Hürriyet Grubu’nu Tam Sigorta’dan satın aldı. 1993 yılında ise Makro Borsa, Erciyes, İzibelli Menkul Değerler A. Ş. ile Sağlam Menkul Kıymetler A. Ş. isimli aracı kurumlarını satın aldı. Nasrullah Ayan İsviçre'deki bankasının başına, ABD'de bulunan kuzeni Yunus Uca'yı getirdi.

NASRULLAH AYAN KAÇ YAŞINDA?

1958 doğumlu olan Nasrullah Ayan, 64 yaşındadır. Zamanında Borsa Kralı olarak tanınan Ayan, uzun yıllar İsviçre ve Singapur’da yaşadı.

NASRULLAH AYAN'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

İki çocuğu bulunan Nasrullah Ayan, çocuklarının eğitimini İsviçre’de almasını istedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...