Tgrt Haber
09 Eylül 2022 11:47 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 11:55

Nuriye Çomak: Kendin yap projeleri kadınlar için vazgeçilmez oldu

Kendin yap projeleriyle kendi markasını kuran ve kadınları bu alanda destekleyen sosyal medya fenomeni Nuriye Çomak bu alanda adını duyurmuş bir isim.

Nuriye Çomak: Kendin yap projeleri kadınlar için vazgeçilmez oldu
nuriye çomak

Kendin yap projelerindeki iş sahasını genişletmek için kadınları da bu alana yönlendiren ünlü sosyal medya fenomeni Çomak şu açıklamalarda bulunuyor: “Günümüzde çoğu kişinin ilgi duyduğu el emeği çalışmaları hem erkekler hem de kadınlar tarafından merak ediliyor. Ancak kadınların daha fazla ilgi duyup çalışmalara başlaması da gözden kaçmıyor. El emeği isteyen ürünlerin ortaya çıkmasına kadınlar daha fazla katkıda bulunuyor. Dolayısıyla kendin yap projelerine kadınların daha fazla ilgi duyduğunu söyleyebiliriz. El emeği ürünlerine duyulan ilgi zamanla bir kazanç sağlanan yol haline de geliyor. Bu da oldukça güzel bir durum. Kadınlar başarılarını kendin yap projeleriyle kanıtlıyor.”

En Fazla Kadınlar El Emeğine İlgi Duyuyor

Instagram üzerinden kendin yap projeleriyle birçok kadına çalışma yolu gösteren ve desteği sağlayan Nuriye Çomak kadınların bu alana daha fazla ilgi duyduğunu açıkladı: "El emeği gerektiren tüm çalışmalar büyük incelik ve yaratıcılık gerektirir. Aynı zamanda süreklilik de bu noktada büyük önem taşır. Kadınların bu alana daha ilgili olup daha dikkatli çalıştığını görüyoruz. Emeklerinin sonucunda ise başarıya ulaşmaları kaçınılmaz oluyor. Bu da kadınların kendin yap projelerine daha fazla ilgi duyduğunu, üzerinde özenle çalıştığını ve daha başarılı olduğunu gösteriyor. Bu alanda çalışmalar yürüten ve yürütmek isteyen tüm kadınlara destek olacağımı belirtmek isterim.” dedi.

Nuriye Çomak: Kendin yap projeleri kadınlar için vazgeçilmez oldu

Kendin Yap Projelerinde Erkekler de Yer Alıyor

Günümüzde hem kadınların hem de erkeklerin el emeğine duyduğu ilginin açık olduğunu belirten Nuriye Çomak düşüncelerini şu cümlelerle destekliyor: "Kadın takipçilerimin ilgisinin olduğu kadar erkek takipçilerim de kendin yap projelerine ilgi duyduğunu söyleyebilirim. Özellikle de dekorasyon alanında kendin yap projelerine katkıda bulunan erkekler de oldukça başarı sağlıyor. Bu da kendin yap projelerinde erkeklerin ve kadınların ilgisini artırarak iş sahasının daha fazla büyümesine olanak sağlıyor. Kadın takipçilerime sunduğum desteği erkek takipçilerime de sunmaktayım.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...