Tgrt Haber
09 Ekim 2017 09:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı BURADA | 9 Ekim 2017 On Numara sonucu | MPİ On Numara ÖĞREN

On Numara Çekiliş Sonuçları Pazartesi günü yine yapıldı. On Numara sonucu 9 Ekim Milli Piyango İdaresi tarafından yine belirlenerek açıklandı. On Numara sonuçlarına her hafta olduğu gibi yine bu hafta da haberimizin detaylarından kolayca ulaşabilirsiniz.

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı BURADA | 9 Ekim 2017 On Numara sonucu | MPİ On Numara ÖĞREN
on numara sonuçları,on numara sonucu,on numara öğren,on numara mpi,milli piyango,i

On Numara çekiliş sonuçları Pazartesi günü yine yapıldı. On Numara sonucu 9 Ekim 2017 Milli Piyango İdaresi tarafından yine belirlenerek açıklandı. On Numara sonuçlarına her hafta olduğu gibi yine bu hafta da haberimizin detaylarından kolayca ulaşabilirsiniz. On Numara sonucuna aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilir ve açıklandığı anda hemen öğrenebilirsiniz.

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı BURADA | 9 Ekim 2017 On Numara sonucu | MPİ On Numara ÖĞREN

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişleri sonucunda 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;
 
6 bilenler ve 7 bilenler loto bayilerinden,
8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
10 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyesini alabilir.
 
On Numara çekilişinde ikramiye almaya hak kazana talihlilerin bir yıl içinde ikramiyesini alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. On Numara çekilişi sonucunda dağıtılacak olan ikramiye tutarı, o hafta elde edilen hasılat üzerinden hesaplanır.
On Numara kuponunda yer alan kolonlarda 1’den 80’e kadar sayılar bulunur. 80 sayı içerisinden 10 tanesi seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişlerde 22 sayı belirlenir. 22 sayı içinden 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...