Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2017 21:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

On Numara çekiliş sonuçları belli oldu MPİ | 22 Mayıs On Numara sonucu ÖĞREN

On Numara çekiliş sonuçları belli oldu. 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü On Numara sonucu yine çekiliyor ve belli oluyor. On Numara sonuçları ise haberimizde yer alıyor.

On Numara çekiliş sonuçları belli oldu MPİ | 22 Mayıs  On Numara sonucu ÖĞREN
on numara sonuçları, on numara sonucu,

On Numara çekiliş sonuçları belli oldu. 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü On Numara sonucu yine çekiliyor ve belli oluyor. On Numara sonuçları ise haberimizde yer alıyor. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her hafta düzenli olarak Pazartesi akşamları çekilişi yapılan On Numara için bu hafta da çekiliş heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta 2 kişinin büyük ikramiyeyi kazandığı On Numara bu akşam çekilecek. Peki On Numara saat kaçta çekiliyor? On Numara sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

MPİ Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat'ta yer alan merkez binasında çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişler her Pazartesi saat 21:15'te başlamaktadır.

Kazanan numaraların belirlenmesi ve vatandaşlara Milli Piyango İdaresi (MPİ) resmi sitesi üzerinden duyurulması ise teknik aksaklık olmadığı takdirde en geç 21:45'tir.

ON NUMARA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

On Numara sonuçları Türkiye'de ilk olarak Milli Piyango İdaresi (MPİ) resmi sitesinden vatandaşlara duyurulmaktadır. Sonuçları öğrenmek isteyen vatandaşlar, Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesine girebilir veya Habertürk Şans Oyunları sayfasını ziyaret edebilir.

Resmi sonuçlar MPİ tarafından duyurulduktan sonra, dakikalar içerisinde Habertürk Şans Oyunları sayfasına da yansımaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...