Tgrt Haber
24 Ağustos 2020 15:50 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:07

Örümcek ağı estetiği ne kadar kalıcı nasıl yapılır

Örümcek ağı, yapılamdan önce cilt temizlenir ve ardından anestezi kremi sürülerek yüzün, kısa süre uyuşturulması sağlanır. Cilt tipine göre ve yaşlanma oranına göre iplerin ölçüsü ve kaç adet kullanılacağına doktorunuz karar vermiş ve hazırlamıştır.

Örümcek ağı estetiği ne kadar kalıcı nasıl yapılır
Örümcek ağı estetiği

Örümcek ağı, yapılamdan önce cilt temizlenir ve ardından anestezi kremi sürülerek yüzün, kısa süre uyuşturulması sağlanır. Cilt tipine göre ve yaşlanma oranına göre iplerin ölçüsü ve kaç adet kullanılacağına doktorunuz karar vermiş ve hazırlamıştır.

Hazırlanan ipli iğneler, cildin hemen alt dokusuna, iğnenin sonundaki beyaz minik işarete kadar itilir. Tüm iğneler bu şekilde cildin sarkma şekline göre uygun olacak ölçüde itilir.

Tümü yerleştirildikten sonra iğne geri doğru çekilirken ipin ucu da cilt dokusu altında iğneyle birlikte deriye kadar yaklaşarak gerginleşir. İğne tamamen çıkar, ipler cilt altında gayet gergin bir şekilde kalıp dokuyu sarar.

İşlemden sonra ulsta sonik ses dalgaları ile iplerin birbiri ile kesiştiği yerlerde birbirlerine iyice bağlanmaları sağlanır. Sarkma işleminin durdurulması işlemi ise bu sayede en hızlı halini alır.

Örümcek ağı estediği, ortalama 25 dakika sürmektedir. Hasta bu esnada anestezi kreminin etkisi ile hiç bir acı duymaz. Operasyon biter bitmez, dilerse makyaj bile yapabilir veya dilerse kaldığı yerden gününe dönebilir.

Örümcek ağına ek olarak, her bir ağın arasına yağ transferi yapıldığında daha etkili ve daha kısa sürede sonuç veren bir uygulama elde edilmiş olunuyor.

Örümcek ağı tekniği, estetik operasyonlara alternatif olarak, kesi izi olmadan yapılabilecek bir uygulama olarak geliştirilmiş bir yöntemdir. Ayrıca kalça, meme, karın, kol ve genital bölgeye de uygulanmaktadır.

Örümcek ağı yaptırdıktan sonra cildinizde gözle görülür etki olacaktır. Bununla birlikte günden güne değişimi daha da artacaktır.6 ay sonra da tam olarak olması gerektiği konuma gelmiştir. Zaman geçtikçe vücut, kolajen üretimine devam eder. 5 yıl sonra bile eski haline dönmeyen canlı ve parlak bir cilde sahip olursunuz.

Örümcek ağı estetiği yaptıranlar

Uygulamayı yaptıranlar

İş başvurularında sürekli “yorgun musunuz?” soruları almaktan sıkılmıştım. Yüzümdeki mutsuz ve solgun ifade kariyer basamaklarımı engelliyordu. İnsanlar iş ortamlarında dinamik ve neşeli yüzler görmek istiyorlar. Her şeyden evvel benim özgüvenim sarsılıyordu. Total Yüz Yenileme ve Örümcek Ağı Estetiği bana birçok kapıyı açtı. Kendimi gerçekten harika hissediyorum.

Uygulamayı yaptıranlar

Tam 15 gün içinde yeni bir yüze, her şeyden önemlisi tazelenmiş bir özgüvene kavuştum. Total Yüz Yenileme ve Örümcek Ağı Estetiği son derece kısa bir süre zarfında bana bu mutluluğu yaşattı. Acı çekmekten ve sonrasındaki morarma, şişlik gibi sorunlardan çok korkuyordum ama hiç birisini yaşamadım.

Uygulamayı yaptıranlar

Total Yüz Yenileme yaptırdım ve Örümcek Ağı Estetiğiyle tam olarak istediğim ifadeye kavuştum. Artık yorgun ve isteksiz bakmıyorum hayata, hem içten, hem dıştan tazelendim diyebilirim.

Uygulamayı yaptıranlar

Ben estetisyenim. Örümcek Ağı Estetiğinin alt yapısı çok sağlam ve mantıklı bir sisteme dayanıyor. Sektörün de içinde olduğumdan, çekinmeden, güvenle yaptırdım ve çevreme de tavsiye ediyorum.

Uygulamayı yaptıranlar

Total yüz yenileme ve Örümcek Ağı Estetiğini yaptıralı 4 ay oldu. Operasyondan çıkar çıkmaz gerginliği anında hissettim. Değişim şahane, kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Yoğun bir iş hayatım var ve çabucak toparlanma şansı veriyor olması çok cazip gelmişti. Gayet memnunum, tekrarlanabilir bir uygulaması olması da çok büyük bir avantaj.

Uygulamayı yaptıranlar

Örümcek Ağı Estetiğini yaptıralı 5 sene oldu, 44 yaşındaydım şimdi 49’um. O kadar memnun kaldım ki, şimdi tekrar yaptıracağım. Merak ediyorum eğer Örümcek Ağı Estetiği yaptırmamış olsaydım, şu an cildimin durumu ne olurdu. Eşime dostuma herkese önerdim ve önermeye de devam ediyorum.

Uygulamayı yaptıranlar

Ben total yüz yenileme yaptırdım ve Örümcek Ağ Estetiğinin sonuçlarından da son derece memnunum. Henüz 28 yaşındayım ama yerçekimi kaçınılmaz, önlem almak gerekiyor. Tam 6 evvel yaptırdım ve görenler gerçek anlamda şaşkınlık içerisinde, ne olduğunu da anlamıyorlar. Saçının rengin mi değiştirdin diyenler var. Muhteşem bir tazelenme, diri ve toparlanmış bir surat, istediğim de buydu zaten

Uygulamayı yaptıranlar


51 yaşındayım ve yüzümdeki yıpranma yüzünden aynalara küsmüştüm. Geçen sene kendime 50 yaş hediyesi verdim ve Örümcek Ağı Estetiği yaptırdım. Her şeyden evvel klinik ciddi anlamda profesyonel çalışanlarla doludur. Örümcek Ağı Tekniğinden ise çok güzel olumlu geri dönüşler aldım. Keşke 20 sene evvel bulunmuş olsaydı bu teknik, hiç durmaz yaptırırdım.

Uygulamayı yaptıranlar

Spor yapacak vaktim kalmıyor ve aslında çok da sevmiyorum. Karın kısmımda biraz toparlanma ve gerginlik istiyordum. Çok yakın bir arkadaşım yüzüne yaptırdı Örümcek Ağı Estetiğini, bana da karın bölgeme uygulandı, son derece memnunum. Gerginlik ve toparlanma yaşıyorum gün be gün.

Uygulamayı yaptıranlar

Örümcek Ağı Estetiği genelde yüze yapılıyor diye biliyor herkes ama ben göğüslerime yaptırdım. Sonuçta cilt olan her yere yapılan bir teknik. Çocuğum olmamasına karşın göğüslerimde bir sarkma problemi yaşadım. Ameliyatsız olduğu için Örümcek Ağı Estetiğini tercih ettim. Hissizlik ya da herhangi bir yan etkisi olmaması en büyük avantajı bence

Uygulamayı yaptıranlar


Bir miktar kilo verdim ne kadar spor yapsam da bacak içlerimde ve kol içlerimde sarkmalar başladı. Ameliyatsız ne yaptırabilirim diye araştırma yaparken tanıştım Örümcek Ağı Estetiği ile. Çok ciddi toparlanma yaşıyorum, sıkılaştım ve çok memnunum.

Uygulamayı yaptıranlar

Çok uzun araştırmalar sonucu Örümcek Ağı Estetiği yaptırmaya karar verdim. Sorunum burun kenarlarımdan aşağı inen çizgilerde ve dudak kenarlarındaydı. 50 yaşıma kadar bekleyip, yüz gerdirme yaptırmaktansa, 42 yaşımda aynalara gülümseyerek bakmak istedim. 3 ay oldu yaptıralı ve çok iyi geri dönüşler alıyorum.

Örümcek ağı estetiği zararları

Yapılan araştırmalara ve şimdiye kadar yapılan ugyulamalardan alına dönüşlere göre,örümcek ağı estetiğinden herhangi bir zarar gören bulunmuyor. Yaklaşık 50 yıldır, tıbbi ortamda kullanılan ipler ile yüz gerdirme işlemi yapılmaktadır. Bu da onlardan biri ve en pratiğidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...