Tgrt Haber
26 Eylül 2021 09:55

Patlayan lastiği değiştirirken canından oldu

Bolu'da TEM otoyolu üzerinde aracının patlayan lastiğini değiştirmek isteyen bir sürücü, arkadan gelen kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada biri ağır 2 kişi de yaralandı.

Patlayan lastiği değiştirirken canından oldu
BOLU,,TRAFİK KAZASI,

Bolu'da dün gece saatlerinde feci bir kaza meydana geldi.

TEM Otoyolu Yeniçağa mevkisinde meydana gelen kazaya göre; saat 23.00 sıralarında İstanbul yönüne doğru gitmekte olan hafif ticari aracın sağ arka lastiği patladı. Sürücü İsrafil Kenar ile yanındaki Ertuğrul Kenar, lastik değiştirmek için araçtan indi. Bu sırada aynı istikamette seyir eden Ayhan Kenes yönetimindeki meyve yüklü kamyonet, lastik değiştiren 2 kişiye çarptı.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Kaza sonucu lastik değiştiren sürücü olay yerinde feci şekilde can verirken, yanındaki Ertuğrul Kenar ise ağır yaralandı. O sırada aracın içinde bulunan Seçil Kenar ise hafif yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılırken, kazaca yaşamını yitiren İsrafil Kenar'ın cesedi morga kaldırıldı. 

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...