Tgrt Haber
01 Ekim 2019 14:36

Pet Rescue Saga Oyunu Oyna

Tarayıcı oyun geliştirici şirketlerinden biri olan King, mobil interaktif eğlence ortamının en çok tanınan firmalarından biridir. Yaklaşık 200’ün üzerinde birbirinden eğlenceli oyunlar üreten firmanın oyunlarından biri de zevkle oynanan: “Pet Rescue Saga” oyunudur. Bu makalemizde, “Pet rescue saga oyunu indirme, Pet rescue saga ücretsiz yükleme, Pet rescue saga bilgisayara nasıl indirilir?, Pet rescue saga oyna facebook, Pet rescue saga hilesi indir, Pet rescue saga oyna oyun skor, Pet rescue saga indir apk, Qet rescue saga apk” ile ilgili geniş çaplı bilgiler verdik. Keyifli okumalar diliyoruz.

Pet Rescue Saga Oyunu Oyna
pet rescue saga indir,pet rescue saga ucretsiz yukle,pet rescue saga bilgisayara indir,pet rescue saga oyna facebook,pet rescue saga hilesi indir,pet rescue saga oyna oyun skor,pet rescue saga indir apk,pet rescue saga apk

Pet Rescue Saga oyununu dünya da milyonlarca insan oynamakta. King sitesine aylık yaklaşık olarak yirmi milyona yakın tekil kullanıcısı ziyaret etmektedir. Bu da oyunları ile tüm kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardığını gösterir.

Pet Rescue Saga oyunu yapı olarak aynı renkteki kutuları yan yana getirerek patlatarak bulmacayı tamamlamış oluyorsunuz. Ek olarak, görev ve başarımlar sayesinde normal bir oyun olmaktan öte adeta bir bağımlılık haline gelebilmekte.

Pet Rescue Saga Oyunu Oyna

Hemen hemen her yaşta kullanıcının oynadığı oyunun 1. seviyeden başlayan kişiler oyunun renkli kutulardan oluşan bulmacayı eldeki imkanlarla ve ekstra imkanlarla çözmeye çalışarak istenen sayıda hayvanı yeryüzüne sağlam biçimde ulaştırmaya çalışıyorlar.

10 ila 20. bölümde en amatör insanların bile rahatlıkla çözebildiği bulmacalar yer alsa da, bu durum oyunun öğrenilmesini sağlamak için yapılmakta.

20. seviyeden sonra onlarca defa yeni baştan oynanması gereken bölümler ile karşılaşan oyuncular, her seferinde değişen bölgelerde yer alan kutular sayesinde de tam olarak aynı bulmaca ile karşılaşmadıkları için herhangi bir sıkılma veya tekrar duygusu yaşamamaktalar. 

Pet Rescue Saga Oyunu Oyna

Oyunun özelliklerine gelin hep birlikte bakalım.

  • Pet Recue Saga oyununu benzer oyunlardan ayıran en büyük fark renkli kutular üzerindeki hayvanları yeryüzüne taşımakla görevlisinizdir,
  • Hayvanları aşağıya ulaştırarak hayvanları kötü adamların elinden kurtarmış olacaksınız,
  • Pet Rescue Saga'da yer alan bölüm sayısı toplam 87 ve oyunda bazı hilelerde olduğu söyleniyor fakat biz henüz bunu denemedik,
  • Oyunu arkadaşlarınızı davet ederek de oynayabiliyorsunuz,
  • Her bölümünde 3 yıldız üzerinden değerlendirme veren Pet Rescue Saga'da minimum 1 yıldız alarak bölümleri geçmeniz lazım
  • Ekran görüntülerine de baktığınızda oyun ciddi manada çok eğlenceli ve sürükleyici bir senaryoya sahip.
  • Oyunda hızlı davranarak önünüzde giden kişileri geçebilir, onların aldığı paraları sizlerde kendiniz alabilirsiniz.
  • Her bölümde size belirli bir hedefin verildiği oyunda örneğin ilk bölümlerde 2 hayvan kurtarma hedefi verilecek fakat oyunda ilerledikçe farklı ve çok sayıda hedeflerde verilebilecek. 
  • X2 yazan küpleri patlatmayı başarırsanız iki kat daha fazla puan alacaksınız.

pet rescue saga apk

Pet Rescue Saga oyunu gerçekten güzel ve sürükleyici bir oyun. Farklı hayvanlarla tanışacağınız oyunda farklı arkadaşlıklarda sizleri bekliyor…

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...