Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ekim 2020 13:58

PUBG'nin PS5 ve Xbox Series X Çıkış Tarihi Belli Oldu

Son dönemlerin en popüler oyunlarından biri olan PUBG'nin PS5 ve Xbox Series X çıkış tarihi belli oldu. Battle royale oyunlarının en çok tercih edilen PUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X yeni nesil konsollarda 60 fps'ye kadar destek sunacağı belirtildi.

PUBG'nin PS5 ve Xbox Series X Çıkış Tarihi Belli Oldu
PUBG,,Xbox Series X Framerate Priority,,PlayStation,,PlayStation 5,

Dünyada ilk 2017 yılında piyasaya çıktığında tüm kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ve bir anda battle royal türü oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri haline gelen PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds), ilk olarak PC için yayınlanmış olmasına rağmen zaman içinde PlayStation, Xbox ve akıllı telefonlar için sürümleri yayınlanmıştı. 

Oyun dünyasında büyük bir heyecanla takip edilen ve yetkililerin yaptığı açıklamalarda PUBG, önce Xbox Series X ve Series S’e çıkış yapacak ve oyuncular, 10 Kasım itibarıyla yeni nesil Xbox’lar üzerinden PUBG oynayabilecekler. PUBG’nin PS 5 sürümü ise seçili bölgelerdeki oyuncular için 12 Kasım, dünyanın geri kalanındaki oyuncular için ise 19 Kasım’da çıkış yapması bekleniyor.

PUBG'nin PS5 ve Xbox Series X Çıkış Tarihi Belli Oldu

PUBG'un resmi web sitesinde yer alan Xbox Series X'in Framerate Priority seçeneği ile oyunu 60 FPS'de çalıştırılabileceğini doğruladı. Xbox Series S'te ise yalnızca 30 FPS'de çalışacak. Hali hazırda bir PUBG hesabınız var ise, ek ücret ödemeden PlayStation 5 ya da Xbox Series X/S’te PUBG oynamaya devam edebileceksiniz. Sahip tüm oyun verileri yeni nesil konsollara otomatik olarak taşınmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...