Tgrt Haber
29 May 2020 16:06

Rüyada Abdest Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında abdest aldığını gören kişilerin rüya tabirlerinde bunun ne anlama geldiğini merak ederek araştırıyor. Biz de bu duruma mini bir katkıda bulunmak için makalemizde; "Rüyada abdest almak ne anlama gelir, Rüyada abdest almanın anlamı, Rüyada abdesthane görmek ne anlama gelir?, Rüyada abdest bozmak ne anlama gelir?" gibi sorularınıza cevaplar bulacaksınız. Keyifli okumalar diliyoruz.

Rüyada Abdest Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir?
rüyada abdest aldığını görmek ne anlama gelir,rüyada abdest almak ne demek,rüyada abdesthane görmek,rüyada abdesthane görmek ne anlama gelir,rüyada abdestini bozduğunu görmek,rüyada abdest bozmak

Rüyada abdest aldığını görmek genel olarak kişinin ferahlamasına ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yorumlanır.

Rüyasında temiz bir su ile abdest aldığını gören kimsenin, amacına kavuşacağı söylenir. Ancak abdestini bitirmeden uyanırsa amacına ulaşamaycağını da belirtmek isteriz. Hemen hemen şimdiye kadar gelmiş tüm ilahi dinlerin rüya yorumcularının hemfikir olduğu rüyada abdest aldığını görmenin; güzelliğe, Allah Teala tarafından korunmaya delalet ettiği varsayılır.

Rüyada abdest almak

Rüyasında soğuk bir mekânda üşüdüğünü hissederek abdest veya gusülboy  abdesti aldığını gören kişinin ise çalınan eşyasının bulunacağına işaret eder. Rüyada abdest alıp namaz kıldığını gören kişinin üzüntüsünden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret ettiği söylenmiştir. Abdest alınması caiz olmayan şeyle abdest aldığını gören kimse, sıkıntılar içinde kalacağına ve ondan kurtulmayı beklerken de arzu ettiği şeyde eksik kalacağına işaret eder.

Ticaretle uğraşan bir kimse rüyasında abdestsiz namaz kıldığını görse, sermayesi olmadan mal kazanacağına işaret eder. Rüyada yatağında abdest aldığını, ayağa kalkmadığını ve şiddetli bir hastalık içinde bulunduğunu gören kimse eşinden veya sevdiği bir dostundan ayrılır. Bazı rüya yorumcularına göre, rüyada abdest almanın, rüya sahibinin yerine vereceği emanete veya ödeyeceği borcuna ya da yapacağı şahitliğe işaret olacağı söylenmiştir.

rüyada abdest almanın anlamı nedir

Tanımadığı birinin yanında abdest aldığını görmenin ise keder ve üzüntüye işaret eder. Kendi evinde abdest aldığını gören kimsenin rüya yorumuna bakacak olursak, o evde uzunca bir süre oturamayacağına, temiz ve berrak bir su ile abdest aldığını gören kimsenin ise sıkıntı, keder ve dertlerinden kurtulacağına, hasta ise iyileşeceğine, borçlu ise borçlarını ödeyeceğine ve tüm korkularından kurtulacağına işaret eder.

Teni yakacak kadar sıcak su ile abdest aldığını gören kişinin, istediği bir işin güç olacağına, abdesti sıcak su ile tamamladığını gören kişinin yapmayı planladığı şeylerde başarı elde edeceğine işaret edeceği söylenmiştir.
Yine cünüp olduğu halde abdest aldığını gören kişilerin ise çok zor bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret edeceği belirtilmiştir. Abdesti aldıktan sonra eliyle avuçlayarak o abdest suyundan içtiğini gören kişinin, hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifaya, korkularından kurtulmaya işaret edeceği söylenmiştir.

Tabii ki en doğrusunu Allah bilir.  

Rüyada Abdesthane Görmek Ne Anlama Gelir?

rüyada abdesthane görmek

Rüyasında abdesthane gören kişiler ile ilgili meşhur rüya yorumcuları rüya sahibinin define, mal, mülk ve varlığa işaret edeceğini söylemişlerdir.

Rüyasında abdesthaneyi temizlediğini, süpürdüğünü gören kimsenin fakirlikle imtihan olacağını belirtmişlerdir. Rüyada abdesthanenin sularının taşarak etrafını su ile dolduğunu gören kimsenin sevdiği bir eşya veya iş yerindeki eşyalarını su taşmasında kaybettiğini gören kişi hakkında üzüntü, keder ve sıkıntıya gireceği söylenir. Rüyada abdesthanenin ayak yoluna düştüğünü ve oradan çıkmak için çırpındığını gören kimsenin hapsedileceği söylenir. Rüyada abdesthaneye su dökmek, taşlarını yıkamak, hasta ise iyileşeceğine; abdesthanenin kapısını kilitlediğini görmek, evinden bir kimsenin ayrılacağına eder denmiştir

Rüyada Abdestin Bozulduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

rüyada abdest bozmak

Rüyasında küçük abdest yaptığını gören kimsenin üzüntüsünün yok olacağına işaret eder. Ticaret erbabı ise malın Allah’ın kerem ve izzetiyle zekatını muhtaçlara ulaştıracağına işaret eder.

Rüyada abdestini bozan şey akıcı ise malın hepsini harcayacağına, abdest yeri abdesthane gibi bilinen bir yer ise ihtiyacı için sarf edeceği şeyin meşru olmasına işaret edeceği söylenmiştir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...