Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2020 23:14

Rüyada asker görmek ne analama gelir

Rüyada asker görmek kendiniz askerlerin arasında görmekte, daima iyidir, aileniz ve sevdikleriniz için mücadele gücüne ve imkanına kavuşacağınıza belkide zengin olacağınıza işaret edebilir.

Rüyada asker görmek ne analama gelir
rüya tabirleri

Rüyada asker görmek ne analama gelir

Kendiniz askerlerin arasında görmekte, daima iyidir, aileniz ve sevdikleriniz için mücadele gücüne ve imkanına kavuşacağınıza belkide zengin olacağınıza işaret edebilir. Rüyada asker olup düşmanı yenmek, kıtlığa, düşman tarafından yaralandığını veya öldürüldüğünü görmek ise zenginliğe bolluğa işaret eder.

Psikolojik yönden kendinizi asker olarak görmeniz, bilinç altı kendiniz güvende hissetmediğinize işaret ediyor olabilir, eksik yönleriniz tamamlamaya gayret edin ve Allaha tevekkül edin. Rüyada silahlı asker, zalimden intikam almaya, düşmanlarınızı püskürtmeye ve zengin olmaya işaret eder.

Silahlı askerler ile beraber bulunuyorsanız, yaptığınız veya düşündüğünüz işte başarı olacağınıza alemet eden güzel bir rüya olabilir. Rüyada askerin yenilmesi yenilen tarafın zafere kazanacağına, çapulcuların saldırısına karşı askerin görünmesi  yine zafere işaret eder.

Yabancı devlet askerin savaştığını görmek, fitne ve fesada kendi askerinin yenildiğini görmek ise yine zafere işaret eder. Askerin başında müslüman komutan, alim veli, Peygamber Efendimiz ” Aleyhisselam” veya Halifelerinden biri varsa,  yapacağınız veya niyet ettiğiniz işte muvaffak olacağınıza işaret eden çok güzel bir rüyadır. 

Rüyada kalabalık asker, yağmur yağmasına ve rızka veya devletin gücüne ve her türlü içi dış saldırılara karşı mukavim olduğuna alamettir. Rüyada asker olup kaçmak ev halkına, hanımına ve akrabalarına karşı zalim, yabancılara karşı yaltaklanan birine işaret eder, Allah indindeki bu kötü hali, ikaz eden bir rüyadır.

Rüyada asker görmek islami tabir nedir silahlı asker görmek neye işarettir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...