Tgrt Haber
10 Nisan 2020 01:50 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:46

Rüyada çok korktuğunu görmek ne anlama gelir

Rüyada çok korktuğunu görmek ne anlama gelir? Korkmak para kazanma ve iktisat konusunda tutumlu kimseye işaret eder...

Rüyada çok korktuğunu görmek ne anlama gelir
rüya tabirleri

Rüyada çok korktuğunu görmek ne anlama gelir

Çok korkmak aşırılığa münafıklığa içi ile dışı bir olmayan insana da delalet eder. Rüyada şimşek çaktığını ve korktuğunu gören kimseye büyük bir ikazdır. Firavun geceleri çok korkar ve tövbe edermiş, sabah kalkınca, insanları görünce tekrar tanrılık iddiasında bulunurmuş.

Dost düşman demeden nefsindeki kuru benlik iddiası ile çevresini korkutan ve zulm eden insanlar vardır. Zalimler aynı zamanda çok korkaktır, esen yelden, yağan yağmurdan ve çakan şimşekten dahi çok korkarlar. Dolayısıyla böyle bir psikolojideki insan rüyada da çok korkar.

Firavun ahlakı yani ahlaksızlığı gibi iş işten geçmeden, geç kalmadan tövbe etmeli ve Allahü tealaya yönelmeli. Bu durumu herkes kendisi tespit edebilir, bakın Firavun bile tespit etmiş. Tıpta Firavun hastalığına Narsisizm denir.

Rüyada korktuğunu görmek ne anlama gelir

Korkmak para kazanma ve iktisat konusunda tutumlu kimseye işaret eder: Böyle bir durumuz varsa aşırılığa kaçmak tevekkülü bozar.Rüyada bir adam sizi boğazlıyorsa, hayırlı işlerinizdeki muvaffakiyete işaret eder bu rüya. Fakat boğazlayan kişiden zulme uğrayabilirsiniz.

Yırtıcı hayvanlardan korkmak iş ve ticari hayattaki mücadele gücüne, itibara ve başarıya işaret eder. Evcil hayvandan korkmak genelde mülayim iyi huylu, dünyasıda ahiretide mamur günahlarını çok üzülen kişiye delalet eder.

Rüyada Birinden Korkmak Ne Anlama Gelir

Korktuğunuz kimseden göreceğiniz yardıma işaret eder, bu kişi tanıdık veya yabancı olabilir. Rüyada size düşmanlık yapan bir zalimde korkuyorsanız, dünyada Ondan hiç korkmadığınıza işaret eder. Kendinizi düşmanınızın evine yakın bir yerde görüp korku ve endişeye kapılıyorsanız, O düşman artık size zarar veremez. O zalim artık kendi derdine düşüp tutuşacaktır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...