Tgrt Haber
27 Ekim 2019 09:52

Saatler geri alındı mı? Türkiye’de kış saati uygulaması başladı mı? 27 Ekim Pazar saat kaç

Elektronik telefon sahipleri bu sorunun cevabını araştırıyor. 27 Ekim Pazar yani bugün uyandıklarında saatlerinin bir saat geri olduğunu gördüler. Peki, Türkiye’de kış saati uygulaması başladı mı?

Saatler geri alındı mı?  Türkiye’de kış saati uygulaması başladı mı? 27 Ekim Pazar saat kaç
Saatler geri alındı mı? ,,Türkiye’de kış saati uygulaması başladı mı?,,27 Ekim Pazar saat kaç,

Avrupa kış saati uygulaması nedeniyle özellikle cep telefonları başta olmak üzere birçok teknolojik cihazın saati bir saati geri alındı. 27 Ekim Pazar günü telefon ve bilgisayarlarındaki saatin bir saati geri olduğunu görerek uyandılar. Peki saatler geri mi alındı?

Türkiye’de son yıllarda olduğu gibi bu yılda da kış saatine geçiş yapılmayacak. Yani saatler bir saat geri alınmayacak. Avrupa kış saati uygulaması nedeniyle bazı teknolojik araçlarda otomatik olarak saatler bir saat geri alındı. Ancak bu gerçek Türkiye saati değil. Yani Türkiye’de hala yaz saati uygulaması devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...