Tgrt Haber
08 Nisan 2017 22:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu | 8 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

Merakla bekleniyordu. Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Sayısal Loto çekiliş sonucu bu hafta 8 Nisan 2017 tarihine denk geldi, Sayısal Loto çekilişi her cumartesi olduğu gibi belli oldu.8 Nisan MPİ sonuç sorgulama ekranı haberimizde.

Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu | 8 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama
sayısal loto,sayısal loto çekiliş sonuçları,mpi,8 nisan sayısal loto sonuçları,sayısal loto sonuç öğren,sayısal loto sonuç sorgulama,sayısal loto çekilişi,

Merak edilen Sayısal Loto sonuçları belli oldu.. Sayısal Loto çekiliş sonucu bu hafta 8 Nisan 2017 tarihine denk geldi, Sayısal Loto çekilişi her cumartesi olduğu gibi belli oldu.8 Nisan MPİ sonuç sorgulama ekranı haberimizde.

8 Nisan MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21.15’te canlı yayında açıklandı. Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını Milli Piyango İdaresi internet sitesi üzerinde bulunan 8 Nisan tarihli sonuçlardan öğrenebilirsiniz. Bilet sorgulama ekranını kullanarak biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını görebilirsiniz. Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre bu haftaki kazandıran numaralar 21, 22,  24, 25,  32 ve 39 olarak belirlendi

SAYISAL LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU 8 NİSAN 2017

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen en eski şans oyunu olan Sayısal Loto 1064. kez çekilişi yapıldı. Nisan ayının ilk Sayısal Loto çekilişinde haftanın talihlisi belli oldu. Sayısal Loto’da bu hafta altı bilen olmayınca büyük ikramiye haftaya yapılacak çekilişe devir etti.

Sayısal Loto 1064. haftanın kazandıran numaraları; 3, 9, 25, 34, 38, 41 olarak belirlendi.

Sayısal Loto 1 Nisan çekilişinde altı bilen çıkmadığı için 1 milyon 737 bin 336 lira elli dört kuruş olan ikramiye haftaya devir etti.

Sayısal Loto’da altı dışında bilenlerin sayısı ve kazandıkları ikramiye miktarları; 5 bilen 157 kişi 4 bin 661 lira seksener kuruş, 4 bilen 8 bin 625 kişi 63 lira seksen beşer kuruş, 3 bilen 153 bin 661 kişi ise 10 lira onar kuruş olduğu açıklandı.

Milli Piyango İdaresi, Sayısal Loto’nun bu haftaki çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiyesinin 4 milyon 571 bin 921 lira, büyük ikramiye mktarının da 1 milyon 737 bin 330 lira olduğunu açıkladı.

Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu | 8 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama
 
Sayısal Loto İkramiyeleri Nereden Alınır?
 
İkramiye kazanan talihliler için ödeme noktaları farklılaşmaktadır. 6 bilen talihliler ikramiyelerini MPİ Genel Müdürlüğünden, 5 bilen talihliler ikramiyelerini MPİ şubeleri veya Loto bayilerinden, 3 ve 4 bilen talihliler ise ikramiyelerini Loto bayilerinden alabilirler. İkramiyenizi almak istediğiniz yerin Milli Piyango İdaresine (MPİ) bağlı olduğundan emin olunuz. İkramiye çıkan biletinizin alınması durumunda Milli Piyango İdaresi hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Sayısal Loto Oynarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
 
-18 yaşından küçük kişilerin Sayısal Loto oyununa katılamazlar. İkramiye çıkması durumunda alamazlar.
-Doldurduğunuz kolonu eğer iptal edecekseniz, hemen altında bulunan İPTAL kutucuğunu işaretlemeniz gerekir aksi takdirde kolon geçerli sayılacaktır.
-Oynarken istediğiniz kadar kolon doldurabilirsiniz. Herhangi bir sınırlama yoktur.
-Kolon üzerinde işaretleme yaparken kırmızı kalem kullanılmamalıdır.
-Biletinizi ısıdan korumanız gerekmektedir. Aksi takdirde yapısında bozulmaya sebep olabilir.
-Kolon üzerinde bulunan kutucukların dik şekilde işaretlenmesi gerekir.
-Kuponunuzun olması ikramiyeyi talep etme hakkını size vermez.
-Almış olduğunuz Milli Piyango biletinin arka yüzüne ad ve soyadınızı yazarak imzalamanız önerilir. -İkramiye kazanmanız durumunda biletin size ait olduğunu ispatlamak adına bu uygulama size yardımcı olacaktır. Ayrıca ikramiyesini almak için Milli Piyango İdaresine giden talihlilere de biletin arka yüzüne ad, soyad ve imzasını atması istenir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...