Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 13:35 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 13:44

Serhat Bölükbaşı sigortacılık sektörünün Türkiye'deki durumunu değerlendirdi

2019 yılında BS Sales şirketini kuran ve 2019 yılından beri sigortacılık alanında da önemli çalışmalarda bulunan Serhat Bölükbaşı, sigortacılık sektörünün Türkiye'deki durumunu değerlendirdi.

Serhat Bölükbaşı sigortacılık sektörünün Türkiye'deki durumunu değerlendirdi
sigorta

“Türkiye'de modern sigortacılığın 19. yüzyılda başladığını söyleyebilirim. Daha öncesinde sigortacılık terimine dahil olan çalışmalar bulunmuyordu. Bunun yanı sıra zaman içerisinde Türkiye'de sigortacılık kapsamında geniş bir hizmet ağı oluşmaya başladı. Böylelikle sektörün potansiyeli oldukça genişledi.” sözleriyle sektörün zaman içerisindeki gelişiminden bahseden Serhat Bölükbaşı, konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Güçlü sigortacılık ağının çok önemli olduğunu ve bu sayede geleceğe güvenle bakabildiğimizi ifade eden Serhat Bölükbaşı, konuyla ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle sürdürdü: "Günümüz dünyasında farklı poliçeler bulunuyor. Bu poliçelerin her biri oldukça önemli. Aslında hayata güvenle bakabilmemizi sağladıklarını söyleyebilirim. Artık daha fazla insan sigortacılık ile ilgili bilinçlenme yaşıyor. Bu durum, poliçelere olan ilginin de artmasını sağlıyor."

"SİGORTACILIK SEKTÖRÜNÜN POTANSİYELİ OLDUKÇA YÜKSEK"

Sigortacılığın yüksek potansiyele sahip sektörlerden biri olduğunu belirten Serhat Bölükbaşı, güçlü sigortacılık ağı sayesinde her bireyin geleceğe çok daha güvenle bakabildiklerini belirtti. "Sektöre yapılan yatırımların nitelikleri oldukça önemli. Çünkü başarılı yatırımlar, sektörün çok daha hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesini sağlıyor. Biliyorsunuz günlük hayat içerisinde çeşitli risklerle karşı karşıyayız. Bu risklerden doğru bir şekilde korunabilmemiz için sigortacılık sektörünün bize sunmuş olduğu imkanları kullanmalıyız. Biz de BS sales olarak sektörün gelişim yaşayabilmesi adına önemli çalışmalar içerisinde bulunuyoruz. Daha fazlasını yapmak adına gelişim içerisinde olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Öte yandan firmamız özelinde genç ve dinamik bir ekip ile çalışmalarımızı profesyonel bir zeminde sürdürüyoruz. Daha iyi bir hizmetin her zaman mümkün olduğuna inanıyor, bu minvalde de çalışmalarımıza devam ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...