Tgrt Haber
20 Aralık 2021 12:00

Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk iddiaları!

Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk, bir dönem Afilli Aşk dizisinde birlikte rol almışlardı ve yıllar sonra, bu iki isim tekrar gündeme geldi! Ünlü oyuncuların sevenleri, aşk iddialarını araştırmaya ve Serkay Tütüncü'nün hayatını sorgulamaya başladı! İşte, Serkay Tütüncü'nün yaşı, kilosu, boyu ve yer aldığı projeler...

Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk iddiaları!
serkay tütüncü,afilli aşk,burcu özberk,aşk,aşk mantık intikam

"Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı, Burcu Özberk ile birlikte mi?" soruları gündemde yerini aldı. Bir dönem televizyon ekranlarında yer alan Afilli Aşk dizisinin oyuncularından Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk'in birlikte olduğu iddialarının ardından, Serkay Tütüncü'ye dair merak edilenler araştırılmaya başladı. Adını Survivor ile duyuran ve sonrasında oyunculuk ile kariyerine devam eden Serkay Tütüncü'nün hayatı...

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

 Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladığı eğitim hayatının ardından; İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi.

Survivor 2016 sezonunda Gönüllüler ekibine dahil olarak ismini duyuran Tütüncü, yarışma programının ardından oyunculuk kariyerine adım attı ve 2018 yılında yayınlanan "İnsanlık Suçu" dizisiyle ilk kez bir dizide rol aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterini, sonrasında ise Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterini canlandıran Serkay Tütüncü; Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin de kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandırdı. 

Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk iddiaları!

SERKAY TÜTÜNCÜ VE BURCU ÖZBERK İÇİN AŞK İDDİALARI! 

"Aşk Mantık İntikam" dizisinde başrol olan Burcu Özberk'in, Serkay Tütüncü ile birlikte olduğu iddia edildi. Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü'nün bir partide yakınlaştığı ifade edilirken; ünlü oyuncuların, geçen akşam bir doğum günü partisinde bir araya geldiği ve kimseye aldırmadan yakınlaştığı iddia edildi. 2019-2020 yıllarında yayınlanan “Afili Aşk” dizisinde birlikte rol alan Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü hakkında o dönem çıkan aşk iddialarını "arkadaşız" diyerek reddeden ikilinin arasındaki yakınlığın ne olduğu ise kendilerinden gelecek açıklama ile netleşecek. 

Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk iddiaları!

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

12 Aralık 1989'da dünyaya gelen Burcu Özberk,  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra ilk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşayarak Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Burcu Özberk'in oyunculuk kariyerinde, Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri dönüm noktası olmuştur. 2017-2018 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Aslan Ailem" dizisinde oynayan Özberk, ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır.

Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk, FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde yer alan Burcu Özberk, son olarak Aşk, Mantık, İntikam dizisind rol almaya devam etmektedir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...