Tgrt Haber
28 Ekim 2020 14:45

Snack World The Dungeon Crawl Gold Oyunu İnceleme

Konsol sektörünün önemli bir ismi haline gelen Nintendo, günümüzde tutulan tüm oyunlarını Switch için tekrar yenilemeye başladı. Daha önceleri Pokemon Yellow, The Legend of Zelda Link’s Awakening gibi eski oyunların remake versiyonlarını ile birlikte şimdilerde Nintendo 3DS'nin satışa çıkması ile birlikte The Snack World Trejarers isimli oyunun remake versiyonu ile karşı karşıyayız. Aslında sunulan son çıkan ismiyle öyle köklü bir değişikliğe gitmeyen Snack World The Dungeon Crawl Gold oyunu, genel anlamda hikayenin ve senaryonun aynı olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi gelin hep birlikte Snack World The Dungeon Crawl Gold oyunun hep birlikte inceleyelim...

Snack World The Dungeon Crawl Gold Oyunu İnceleme
Snack World The Dungeon Crawl Gold,Snack World The Dungeon Crawl Gold inceleme,Link’s Awakening,The Legend of Zelda Link’s Awakening,Nintendo 3DS

Genel görüntü olarak The Legend of Zelda Link’s Awakening’i andıran Snack World The Dungeon Crawl Gold'da dinamikler, bulmacalar, bölüm tasarımları ve bölüm canavarları, bu yönüyle Link’s Awakening'e oldukça benzerlik gösteriyor. 

Snack World The Dungeon Crawl Gold

Oyun başlar başlamaz insana neler olup bittiği ile ilgili tüm hafızayı çek etmenizi sağlayarak oyunda kim olduğunuz ile ilgili birçok hatırlatmalar yapıyor. Ancak oyun ilerledikçe asıl olayın ve amacın ne olduğu anlaşılıyor. Oyunda genel olarak bulmaca mantığı sıklıkla işlenmiş. Hatta bazı bulmacaları çözmek için çok ciddi enerji tüketmeniz gerekiyor. 

Snack World The Dungeon Crawl

Bize göre oyunun en çok çocuksu grafik tasarımı her oyuncuda farklı duyguların veya fikirlerin oluşmasına neden olmaktadır. Snack World The Dungeon Crawl Gold oyununu eğer Mario tarzı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bazı levelleri geçebilmek için büyük çaba gerekiyor. 

Snack World The Dungeon Crawl Gold

Fakat, Snack World The Dungeon Crawl Gold oyunu evet genel olarak basit bir yapıya sahip. Oyunun Türkçe versiyonu yok. Ancak, İngilizcenin de öyle çok iyi olmasına gerek yok. Çünkü, rol yapma unsurlarını oldukça basit bir şekilde dizayn edilmiş... Oyunun en kötü tarafı ise bazı bölümlerin birbirini fazlasıyla tekrar ediyor olması... Oyunda birbirine tıpatıp benzeyen hücrelere giriliyor olması insanın oyuna olan iştahını soğutuyor. Oyunun basit yapısı ise sizi ister istemez savaş stratejilerinizi verimli kullanmanızı sağlayan bir kurguya sahip. Bölümlerde canavarların hangi silahla nasıl saldırmanızı çok iyi düşünmeniz gerekiyor. Zira bu silahlar, ortaya çıkan her düşmanda aynı etkiyi göstermiyor.

Snack World The Dungeon Crawl Gold

Evet oyun genel olarak sürükleyici bir hikayeye sahip. Snack World The Dungeon Crawl Gold, oyun severlere farklı ve keyifli bir macera sunuyor. Link’s Awakening oyunu ile bir bağ kurduysanız bu oyunu da denemenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Elbette oyundan büyük bir beklenti içinde olmamanız gerektiğini tekrar hatırlatalım. Yan görevlerle birlikte 20 saatlik bir oynayışa sahip olması ücretinin karşılığını veriyor diyebiliriz.

Evet artık taktir sizin...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...