Tgrt Haber
02 Ekim 2017 23:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Son Dakika! Tom Petty'den üzücü haber hayatını kaybetti | Tom Petty kimdir?

Ünlü müzisyen Tom Petty'den hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü müzisyen hayatını kaybetti. Tom Petty'nin ölüm sebebi ve nedeni merak edilirken Tom Petty kim sorusu da soruluyor. İşte Tom Petty ile ilgili tüm detaylar.

Son Dakika! Tom Petty'den üzücü haber hayatını kaybetti | Tom Petty kimdir?
tom petty,tom petty öldü mü,tom petty hayatını kaybetti,tom petty kimdir

Ünlü müzisyen Tom Petty'den hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü müzisyen hayatını kaybetti. Tom Petty'nin ölüm sebebi ve nedeni merak edilirken Tom Petty kim sorusu da soruluyor. İşte Tom Petty ile ilgili tüm detaylar. Ünlü müzisyen Tom Petty geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.

ABD'li müzisyen ve yapımcı Tom Petty, geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında yaşamını yitirdiği belirtildi.

Efsanevi rock müzisyeninin dün gece evinde bilinci kapalı ve nefesi durmuş bir şekilde bulunarak Ucla Santa Monica Hastanesi'ne kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı açıklandı.

Petty'nin temsilcileri, ünlü rock'çının kalp krizi geçirdiğini ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti.

TOM PETTY KİMDİR?

20 Ekim 1950 tarihinde doğan Tom Petty, solisti olduğu "Tom Petty and the Heartbreakers" isimli müzik grubuyla 70'li ve 80'li yıllara damgasını vurdu. "American Girl", "Free Fallin", "Breakdown", "Listen to Her Heart" gibi şarkıları seslendiren Petty aynı zamanda, söz yazarı, besteci ve müzik yapımcısıydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...