Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2017 17:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Survivor 2017 son bölümde kim elendi? | Survivor'da kim elendi?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor'da heyecan her geçen gün giderek artıyor. TV 8'de ekrana gelen yarışma programı Survivor'da dün gece eleme gecesiydi. Survivor 2017'de dün gece kimlerin elendiğini öğrenmek için haberimizi okuyunuz...

Survivor 2017 son bölümde kim elendi? | Survivor'da kim elendi?
Survivor 2017, Survivor&tt2;da kim elendi, eleme gecesi,

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Dün akşam bir kişi daha Survivor macerasına veda etti. Yapılan SMS oylamasına göre Sabriye, Sadin, Fatih ve Erdi arasından en düşük oyu alan yarışmacı Survivor'daki son konseyini yaşadı. Survivor'da dün gece neler yaşandı?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2017'de bu hafta elenen isim Sadin oldu. Sabriye, Fatih ve Erdi ile birlikte elenme potasında olan Sadin SMS oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı olarak Survivor macerasını bu hafta sonlandırdı.

SADİN YARIŞMAYA ŞİİRLE VEDA ETTİ

Hayırlısı demek ki böyleymiş. Ben son olarak şöyle bir şiirle veda etmek istiyorum. "Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader. Aldırma böyle gelmiş bu dünya böyle gider". Nasibimiz bu kadarmış. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.

SADİN KONSEYİN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU

Survivor uzun bir maraton. Bunu devam ettirmek gerekiyordu. Beni burada en çok üzen şey, çocuklarımdan ailemden uzak kalmamdı. Nasibimiz buraya kadarmış. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İçlerinden birisinin Survivor şampiyonu olacağını bildiğim için kendilerine dua ediyorum. İnşallah gönüllüler takımından birisi çıkacak ve kupayı alacak.

Benim düşüncem Volkan kardeşimiz biraz daha ağır basıyor. Survivor kupasına en büyük aday Volkan kardeşimizdir. 

Adaya ilk geldiğim günden itibaren gruplaşma olduğunu fark ettim. Yeni gelenlere tahammülleri yoktu. Aralarında karar alıp beni potaya sokmalarını düşünmüşler. Ben inanıyorum ki yaptıkları gruplaşma eninde sonunda son bulacak. Volkan, Erdi ve Anıl kardeşimiz onlara üstün gelecektir. 
 

ACUN'DAN ADEM'E UYARI

Acun Ilıcalı dün akşam ödül Oyunu sırasında Adem ve Furkan'ın yaşadığı tartışma esnasında Adem'in kullandığı kelimeler konusunda uyarıda bulundu. Adem, şu konuya bir açıklık getirelim, ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum diyorsun ama ben hakaret ettiğin konusunda eminim. Uyarıcaktım ama çift uyarı gibi düşün. Bundan sonra küfür benzeri bir kelime duymayalım. Reflekslerine sahip olmalısın. Daha önce birkaç yarışmacı kendine hakim olamadı. Hiçbir yarışmacımız diğerine küfür edemez. Herkes burada bizim güvencemiz altındadır. Bundan sonra olmamasını özellikle rica ediyoruz.

HAFTANIN EN BAŞARILI İSİMLERİ KİM?

Bu hafta Survivor'da en çok yarış kazanan erkek yarışmacı Adem, ikinci isim ise Furkan. Kızlarda en çok yarış kazanan yarışmacı Elif, ikinci isim ise Tuğçe.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...