Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2021 12:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Tarshish, İngiltere’nin ‘En İyi Restoran’ı oldu

Türk ve Akdeniz mutfağından esintiler sunan Tarshish, Londra’nın kuzeyinde yer alan mükemmel bir konuma sahiptir. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre; hoş bir dekorasyon ve manzara eşliğinde mükemmel bir hizmet ve kaliteye sahip olan bu restoran; hem lezzetli yemekleri hem de birinci sınıf hizmet kalitesi ile Londra’nın en iyileri arasındaki haklı yerini aldı.

Tarshish, İngiltere’nin ‘En İyi Restoran’ı oldu
Tarshish,

Tarshish kurucusu Baran Yavuz, “Türk ve Akdeniz mutfağının geleneksel tatlarını modern çizgide birleştirerek misafirlerine sunan Tarshish olarak, iki katlı muhteşem bir dekora sahip, üst katında hoş yemeklerin yenebileceği restoran ve lounge barımız ile unutulmaz bir deneyim sunuyoruz. Wood Green caddesinin geniş ve mükemmel manzarası eşliğinde yemeğinizi yiyip, içkinizi yudumlarken harika bir ortam ve huzuru yakalamanız için çalışıyoruz.”  Diyerek restoranın atmosferi hakkında spoiler veriyor.
Tarshish, İngiltere’nin ‘En İyi Restoran’ı oldu
Restoran, ismini İncil zamanındaki Akdeniz’in batı kıyılarında olan Tarshish şehrinden almıştır. Bu şehirde Kral Süleyman zamanında gemiler ile Orta Doğu’dan egzotik hayvan, mücevher ve baharat alışverişi ve değiş tokuşu yapılmış. Bu alışveriş sonucunda da doğu batı harmanı ve kaynaşması ortaya çıkmıştır. Tarshish de bu tarihçe ile yola çıkarak İngiltere kıyılarında Doğu Batı kültürlerini harmanlayarak geleneksel ve moderni bir araya getirmiş bulunmakta. Lezzet yolculuğuna ve keşfine çıkmak isteyen herkesi de beklemektedir.
Tarshish, İngiltere’nin ‘En İyi Restoran’ı oldu
Geniş bir iç hacme sahip olan Tarshish, 300 kişilik alanı ile 120 adet içecek için 70 adet de yemek için koltuklar, aile toplantıları ya da davetler için de kullanılıyor. Birçok ödüle layık görülen bu restoran, Birleşik Krallıktaki en saygın gastronomi ödüllerinden biri olan’ British Kebab Awards’ ödüllerinde de En İyi Kaliteli Restoran ödülünü alarak başarısını göstermiştir.
Tarshish, İngiltere’nin ‘En İyi Restoran’ı oldu
Şık bir akşam yemeği yemek isteyen müşteriler için birinci kalite ilgi ve otopark tesisi bulunmakla birlikte iyi yemek ve unutulmaz bir deneyim sunmayı vadeden restoran personeli ve yetkilileri, bu deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini beklediklerini söylüyor.

Tarshish kurucusu Baran Yavuz, British Kebab Awards tarafından işletmelerine verilen ‘En İyi Kaliteli Yemek Restoranı Ödülü’ sonrasında “Çok gururluyuz bu başarıdan dolayı. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük ödülleri hedefliyoruz. Londra'da Türk mutfağının ve tatlarının buradaki insanlar tarafından sevilmesi bize ayrı bir gurur veriyor. Markamızı büyütmek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu projeye başlarken bu noktaya geleceğimizi biliyorduk. Şimdi hedefimiz İngiltere’nin en iyisi olmak.” Şeklinde açıklamada bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...