Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 10:11

TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar?

Marmaris’te başlan orman yangınının ardından Türkiye’nin birçok yerinden yangın haberleri gelmeye başladı. 21 ilden orman yangını haberi gelmesinin ardından fidan bağışı yapmak isteyenler gündeme ''Fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağışı nereden yapılır? Fidan bağışı kaç lira? TEMA fidan bağışı nasıl yapılır?'' sorularını getirdi.

TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar?
TEMA Vakfı,tema fidan bağışı,fidan bağışı,orman yangınları,fidan,tema

Türkiye’de meydana gelen orman yangınlarının ardından vatandaşlar TEMA vakfına bağış yapmaya hazırlanıyor. Çok sayıda ünlü ismin yanında vatandaşlar da fidan bağışı kampanyasına destek veriyor. Ormanlarda meydana gelen tahribatı gidermek adına TEMA vakfına fidan bağışı yapmak isteyenlerin aklında ''Fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA fidan bağışı nereden yapılır? Fidan bağışı kaç TL?'' soruları belirmeye başladı.  

TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar?

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?  

TEMA fidan bağışı kampanyası son günlerde büyük ilgi görmeye başladı. Adana, Osmaniye, Antalya, Mersin, Muğla, Kayseri, Manisa, Kilis, Sakarya ve pek çok ilde meydana gelen orman yangınları çok sayıda ormanlık alanın yok olmasına neden oldu. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken diğer yandan yok olan orman alanlarının tekrar canlandırılması adına fidan bağışı kampanyası düzenlendi. TEMA Vakfı tarafından yapılan duyuruya göre son günlerde meydana gelen orman yangınları nedeniyle 30 Temmuz saat 12.00’de TEMA Fidan Bağışı kampanyası düzenlenecek. Fidan bağışı için seferber olmak isteyen vatandaşlar ‘’Fidan bağışı nasıl yapılır?’’ sorusunun cevabını merak ediyor. İşte adım adım Tema Vakfı fidan bağışı:  

  • TEMA Vakfı resmi internet sitesine giriş yapın, 
  • Sağ üst köşedeki ‘’BAĞIŞ YAP’’ sekmesine tıklayın,  
  • Bağış seçeneklerinden ‘’Fidan Bağışı’’ işaretleyin, 
  • Ödeme işleminizi gerçekleştirin. 

TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar?

TEMA FİDAN BAĞIŞI NE KADAR?  

TEMA tarafından başlatılan fidan bağışı kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlar ‘’Fidan bağışı ne kadar? TEMA fidan bağışı kaç TL? Bir fidan kaç para?’’ sorularının cevabını merak etmeye başladı. TEMA Vakfı fidan bağışı konusunda bir fidan için 13 TL olarak fiyat belirledi. Fidan bağışı için kaç fidan bağışlayacağınızı seçebilir ve banka/kredi kartı seçeneğiyle birlikte fidan bağışı yapabilirsiniz.  

FİDAN BAĞIŞI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN! 

ÜNLÜLERLERDEN FİDAN BAĞIŞI DESTEĞİ  

Son günlerde Türkiye’de çıkan orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için TEMA Vakfı fidan bağışı çağrısında bulundu. Fidan bağışı çağrısına sessiz kalmayan ünlüler fidan bağışı ile ilgili paylaşımlarda bulundu Birçok ünlü fidan bağışı yapmanın yanında çevresindekileri de fidan bağışı yapmak için kampanyaya davet etti.  

Fidan bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar? sorularını cevapladık. Fidan bağışı ile ilgili sorularınızı yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...