Tgrt Haber
02 Şubat 2022 13:26 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 13:27

Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buluyor

Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getiriyor.

Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buluyor

Black Bruin enerji içeceğinin sponsorluğuyla Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilen Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirerek ödül törenlerine yine farklı bir heyecan katmaya hazırlanıyor.

Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 24 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz üstlenecek. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumlarıyla başarılı yerel yönetimler, başarılı markalar ve isimler ödüllerine kavuşacak.

Türkiye’deki yerel yönetimlerin, başarılı markaların ve isimlerin ödül alacağı gecede Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar en güzel şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Aynı zamanda Loca Orkestrası da muhteşem sahne şovlarıyla geceye renk katacak.

Yılın en iyilerinin ödül alacağı Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’nde ödüllerini alan başarılı isimler Ezgi Aşık ile kırmızı halıda yaptıkları hizmetleri, bölgelerine ve alanlarına katkılarını ve gelecek projelerini anlatacak.

Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buluyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...