Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2019 13:43

TÜVTÜRK Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır?

Otomobil, kamyon, kamyonet, motosiklet, iş makineleri, gibi ulaşım ve iş araçlarının yola sağlıklı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için bir takım muayenelerden geçmesi gerekiyor. “Araç muayenesi” olarak bilinen bu durumu ülkemizde üç ortaklı bir şirket olan TÜVTÜRK yapmaktadır. Bu makalemizde “Araç muayene randevu alma, Araç muayene sorgulama, Araç muayene gerekli evraklar, TÜVTÜRK araç muayene randevu işlemi, Araç muayene randevu telefonu, TÜVTÜRK araç muayene randevu alma, TÜVTÜRK randevu telefonu, TÜVTÜRK muayene randevu alma, araç muayene ücreti ne kadar” gibi tüm sorularınıza cevaplar bulacaksınız.

TÜVTÜRK Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır?
Araç muayene randevu alma,,Araç muayene sorgulama,,Araç muayene gerekli evraklar,,TÜVTÜRK,,Araç muayene randevu telefonu,,TÜVTÜRK araç muayene randevu işlemi,,TÜVTÜRK araç muayene randevu alma,,TÜVTÜRK randevu telefonu,,TÜVTÜRK muayene randevu alma,,Araç

Sıfır otomobiller hariç 2 yaşındaki araçları için muayene randevusu almak isteyen araç sahiplerinin TÜVTÜRK internet sitesi (https://www.tuvturk.com.tr/)nde yer alan ücretsiz randevu bölümünü doldurarak randevu almaları gerekmektedir.

TÜVTÜRK Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır?

TÜVTÜRK’in internet sitesinde bulunan ve randevu alma işleminin olduğu bölümde aracınızın Plaka No, Araç Ruhsat Seri numarası ve kimlik numarası ile hangi şehirde yaşıyorsanız o şehirdeki en yakın muayene istasyonunu seçmeniz istenecektir.

İşlemleri sırasıyla yaptıktan sonra mail adresinize ve telefonunuza randevu talebiniz oluşacak ve size muayenenin günü, saati ile ilgili detaylı bilgi verilecektir.

Yine ola ki özel veya acil bir işi olan ve o saatte randevuya yetişemeyecek kişilerin değişiklik yapmak istediklerinde yine aynı site içerisindeki bölümden bilgilerini güncelleyebilecektir.

TÜVTÜRK Nedir? TÜVTÜRK’ün Sorumlulukları Nelerdir?

Ulaştırma bakanlığı tarafından hizmet veren TÜVTÜRK istasyonları: Periyodik araç muayenesi, Yola elverişlilik muayenesi, Tadilat sonrası muayene, Zorunlu muayene, Egzoz gazı ve emülsiyon ölçümü ve tespiti, TÜVTÜRK muayane istasyonlarında verilen hizmetler arasında yer alır.

TÜVTÜRK Doğuş gurubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint firmalarının ortaklığıyla bugün 207 sabit, 5 motosiklet, 76 gezici istasyon ve 16 gezici traktör istasyonda görevli yaklaşık 3500 çalışanı ile Türkiye'nin her ilinde hizmet veren bir kurumdur.

TÜVTÜRK Araç Muayene Randevusu Nasıl Alınır?

TÜVTÜRK Çalışma Saatleri Nelerdir?

Kurum Pazar günü hariç cumartesi günü de dahil olmak üzere, hafta içi her gün 08:30 ila 17:30 saatleri arasında araç sahiplerine hizmet vermektedir.

Resmi tatillerde, dini bayramlarda ve 1 Ocak gibi yılbaşı günlerinde ise hizmet vermemektedir.

TÜVTÜRK Araç Muayene Fiyat Listesi

2019 Yılı Fiyat Listesi

Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker

377,60 TL

Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork

279,66 TL

Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet

142,78 TL

TÜVTÜRK İletişim Bilgileri

Genel müdürlüğü Ayazağa mahallesi mimar sinan sokak, no: 21 seba ofis bulvar B blok Sarıyer / İstanbul adresindedir.

Telefon numaraları 0 212 366 99 00 numaralı telefon veya 0 212 285 06 46 numaralı faks ile ulaşabilirsiniz.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...