Tgrt Haber
23 Kasım 2021 16:49

Yapı Kredi çöktü mü? Yapı Kredi Mobil uygulaması ne zaman düzelecek?

Çok sayıda vatandaş Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yapamadığını belirtti. Müşteriler hata veren ekranı sosyal medya hesabından paylaştı. Peki Yapı Kredi çöktü mü, neden girilmiyor? Yapı Kredi mobil uygulaması ne zaman düzelecek?

Yapı Kredi çöktü mü? Yapı Kredi Mobil uygulaması ne zaman düzelecek?
yapı kredi,banka,mobil uygulama

Sosyal medyada çok sayıda Yapı Kredi müşterisi mobil bankacılık uygulamasına giriş yapamadığını paylaşıyor. Kullanıcılar Yapı Kredi mobil uygulaması hatasının ekran fotoğrafını paylaşarak sorunun ne zaman çözüleceğini araştırıyor. 

YAPI KREDİ ÇÖKTÜ MÜ? 

Yapı Kredi müşterileri mobil uygulamaya girişlerde problem yaşıyor. Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına giriş sırasında ekranda, "Şu an sistemlerimizde geçici bir sorun yaşıyoruz. En kısa sürede çözülmesi için çalışmalarımız devam ediyor" ifadeleri yer aldı.

Yapı Kredi internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamasını kullanan birçok müşteri, bugün öğle saatlerinde sonra mobil uygulamada bazı sorunlar yaşadığını bildirdi. Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına sistemde yaşanan bir sorundan kaynaklı erişim sağlanamadığı aktarırken bunun geçici bir sorun olduğunu bildirdi. 
Yapı ve Kredi Bankası veya kısaca Yapı Kredi, 1944 yılında İstanbul'da Kazım Taşkent tarafından kurulan Türkiye'nin ilk özel bankadır. 2020 yılı itibarıyla 845 şubeye, 16.500 çalışana, 444.4 milyar TL büyüklüğündedir. 

Yapı Kredi çöktü mü? Yapı Kredi Mobil uygulaması ne zaman düzelecek?

YAPI KREDİ MOBİL UYGULAMASI NE ZAMAN DÜZELECEK? 

Yapı Kredi mobil uygulaması çöktü iddiaları sosyal medyada yükseliyor. Kullanıcılar internet bankacılığına girişlerde hata ile karşılaştıklarını belirtti. Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına sistemde yaşanan bir sorundan kaynaklı erişim sağlanamadığı aktarırken bunun geçici bir sorun olduğunu bildirdi. Yapı Kredi mobil uygulamasının ne zaman düzeleceği  merak ediliyordu. Saat 10.45 itibarıyla artan sorun 11.15 itibarıyla düzeldi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...