Tgrt Haber
09 Haziran 2022 12:00 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 12:07

Yaz Okulları kayıtları başladı

Fatih Belediyesi okulların kapanmasıyla birlikte yaz döneminde 6 farklı branşta yaz spor okulları düzenliyor.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: TGRT Haber
Yaz Okulları kayıtları başladı
fatih belediyesi

Basketbol, voleybol, yüzme, badminton, okçuluk ve değerler eğitimi alanlarında verilecek eğitimlerin kayıtları başladı. Eğitimler ise 25 Haziran’da başlayacak ve 2 buçuk ay sürecek. 

7-14 yaş arası çocukların yaz spor okullarına kayıt oluşturabilmesi için spor yapmalarına engel bir durumunun olmaması ve veli muvafakatnamesi gerekiyor.

Yaz Okulları kayıtları başladı

İki ayrı grup şeklinde eğitim verilecektir. Birinci grup, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma, ikinci grup ise; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri spor eğitimlerine devam edecekler.

En çok katılım olan branşlar yüzme, futbol, voleybol ve basketbol. Öğrencilere şapka, tişört, şort, bone ve çanta ise ücretsiz olarak veriliyor.

Yaz Okulları kayıtları başladı

'Spor sağlıklı ömür sürmek için geçici bir hobi değil, yaşam biçimi olmalıdır' diyen Belediye Başkanı M. Ergün Turan, bu yıl açılan yaz spor okullarında 8 bini aşkın öğrencinin  eğitimlerden yararlanacağını söyledi.

Yaz Okulları kayıtları başladı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...