Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 May 2021 12:18

Yeni Citroen C4 Türkiye fiyatı belli oldu

Pandemi sebebiyle büyük sıkıntılar çeken otomobil üreticileri ellerindeki otomobiller ve yeni model araçların fiyatlarını duyurmaya başladılar. Fransız otomobil üreticisi Citroen de Yeni Citroen C4'ün Türkiye fiyatını açıkladı. İşte yenilenen yüzüyle "Yeni Citroen C4" 2021 yılı fiyatı...

Yeni Citroen C4 Türkiye fiyatı belli oldu
Citroen C4,Yeni citroen c4 fiyatı,C4 elektrikli,2021 Citroen C4 Fiyatları,C4 donanım

Fransız otomobil üreticisi Citroen, 2021 yılında C4 serilerini baştan aşağı yenileyerek Türkiye fiyatını açıkladı. Citroen özellikle son yıllarda SUV segmentinde başarılı işlere imza attı. Yenilenen yüzüyle Citroen C4'ün ülkemize hem dizel hem de benzinli motor seçenekleri ile satışa hazır olduğunu ve elektrikli C4'ün ise yılın son çeyreğinde ülkemize gelmesi bekleniyor.

C4

130 ve 155 Beygirlik Benzinli Modeli

Araçta görev yapan 1.2 litrelik benzinli ünite 3 farklı güç seçeneğine sahip. Böylece motor seçeneği manuel şanzıman ile birlikte alındığında 100 beygir olacak. Ayrıca 8 ileri otomatik şanzıman ile birlikte alındığında ise 130 ve 155 beygir olmak üzere iki farklı güç çıkışına sahip.

Yeni Citroen C4 Türkiye fiyatı belli oldu

1.5 litrelik dizel modeli

Yeni C4’ün dizel motor seçeneğini ise 130 beygir güç üreten 1.5 litrelik ünite oluşturuyor. Böylece dizel motorda tüm versiyonlarda sadece otomatik şanzıman sunuluyor.

Dört farklı donanımı var 

4 farklı donanım seçeneği ile Türkiye’ye giriş yapan C4’te, en baz donanım olan Feel paketi ise sadece benzinli motor ve manuel şanzıman birlikteliği ile alınabiliyor. Serinin hem dizel hem de benzinli motor seçeneklerinde Feel Bold, Shine ve Shine Bold paketleri yer alıyor. Benzinli motorun en güçlü versiyonu ise en üst donanım paketi olan Shine Bold’a sunuluyor.

Yeni Citroen C4 Türkiye fiyatı belli oldu

Citroen C4 başlangıç fiyatı: 219 Bin TL

Yeni C4’ün Türkiye’de başlangıç fiyatı ise yüzde 50 ÖTV diliminde yer alıyor. Yapılan açıklamaya göre, otomobilin başlangıç fiyatı 225 bin TL oldu. Aracın lansmana özel fiyatı ise 219 bin TL. Otomobilin dizel motor ve otomatik şanzıman ile birlikte en üst donanım paketindeki fiyatı ise 375 bin TL’ye kadar çıkıyor. Bu versiyonun da lansmana özel fiyatı 367 bin TL olarak paylaşıldı.

Tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor

Yeni nesil C4, tasarımı ile markanın yeni tasarım diline ışık tutuyor. Çift parçalı aydınlatma grubu aracın ön yüzünde en dikkat çeken tasarım unsuru olurken, aracın arka kısmı da farklı tasarımı ile güncel Citroen modellerinden ayrılıyor. Otomobilin iç mekanı ise, dış tasarımının aksine daha sade tasarlanmış durumda. Fiziksel klima butonlarının haricinde, tablet şeklinde kokpitin üstünde konumlandırılmış multimedya ekranından otomobilin tüm kontrollerine ulaşılabiliniyor.

Yeni Citroen C4 Türkiye fiyatı belli oldu

Yeni C4'te tablet tutucu var

Öte yandan, aracın ön yolcu tarafında tablet tutucu gibi farklı donanımları da mevcut. Yapılan açıklamaya göre, yeni C4’te, C5 Aircross modelinde kullanılan ‘Progressive Hydraulic Cushions’ isimli süspansiyon sistemine yer verilmiş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...