Tgrt Haber
21 Haziran 2020 16:51

Yolcu Filmi’nin (The Commutter) Konusu / Yolcu Filmi Oyuncuları

Kuzey İrlandalı usta oyuncu Liam Neeson’un başrolde oynadığı Yolcu (The Commutter) filmi Türkçe’ye “Banliyö” olarak çevrilmesi gerekirken “Yolcu” olarak çevrilmiştir. Film, 2018 ABD – Fransa ve İngiltere ortak yapımı bir suç-drama-gizem ve aksiyon filmidir. Aksiyon oyunculuğunun hakkını veren Liam Neeson, Jonathan Banks ve Patrick Wilson'ı kadrosunda barındıran iddialı bir sinema filmi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sinema yazımızda; “Yolcu filminin konusu, Yolcu filminin oyuncuları, Yolcu filminin müzikleri” hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. İşte The Commutter (Yolcu) filmi hakkında tüm detaylar…

Yolcu Filmi’nin (The Commutter) Konusu / Yolcu Filmi Oyuncuları
yolcu filmi,yolcu filminin konusu,yolcu filminin oyuncuları,Yolcu (The Commutter),Banliyö,Banliyö filmi,Sinema filmi,film,Liam Neeson,Michael MacCauley,Vera Farmiga,Patrick Wilson,Sam Neill

Yolcu filmi, Jaume Collet-Serra tarafından yönetilen ve Byron Willinger, Philip de Blasi ve Ryan Engle tarafından 2018 yılında yazılan bir aksiyon - gerilim filmidir. 

Yolcu Filmi

Genel olarak günlük tren yolculuğunda gizemli bir kadınla tanıştıktan sonra istemeden bir cinayet komplosunun ortasında kalan Micheal’in mücadelesini konu ediniyor.

Yolcu Filminin Konusu

Yolcu Filmi

Michael McCauley (Liam Neeson) her gün işten eve, evden işe bir hayat süren orta halli bir iş insanıdır. Oldukça sıradan bir hayat süren kahramanımızın eşi ile mutlu mesut yaşarken birden evlilik hayatları tersyüz olur. Michael, yine bir gün işe giderken kullandığı trende son durağa gelmeden gizemli bir yabancının kimliğini ortaya çıkarmak zorunda kalır. Bir komplonun içine düştüğünü anlayan Michael, kendisini ve diğer yolcuların hayatını kurtarmak için zamana karşı büyük bir mücadele vermek zorunda kalır.

Şimdiden keyifli seyirler diliyoruz…

Yolcu Filmi Oyuncu Kadrosu

Yolcu Filmi

  • Liam Neeson – Michael MacCauley
  • Vera Farmiga – Joanna
  • Patrick Wilson – Murphy
  • Sam Neill – Captain Hawthorne

Filmin Çekimleri Nerede Yapılmıştır?

Filmin çekimleri İngiltere Buckinghamshire'daki Pinewood Stüdyolarında başladı ve New York'ta devam etmiştir.

Filmin Müziğini Kim Yapmıştır?

Filmin tüm müziklerini Roque Baños bestelemiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...