Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 10:07

12 Dev Adam'ın rakibi belli oldu

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Elemeleri yarı finalinde 4 Temmuz Pazar günü TSİ 02.35’te Yunanistan ile karşı karşıya gelecek.

12 Dev Adam'ın rakibi belli oldu
Basketbol,A Milli Basketbol Takımı,12 Dev Adam

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Elemeleri yarı finalinde Yunanistan ile karşılaşacak. Millilerin, Yunanistan ile oynayacağı müsabaka 4 Temmuz Pazar günü TSİ 02.35’te başlayacak. Olimpiyat Elemeleri B Grubu’nda bulunan ay-yıldızlılar, ilk maçında karşılaştığı Uruguay’ı 95-86’lık skorla mağlup etti. 12 Dev Adam, bu maçın ardından Çekya ile karşı karşıya geldi ve parkeden 87-70 galibiyetle ayrılmayı başardı.

B Grubu’nu ilk sırada tamamlayan Milliler, A Grubu’nu ev sahibi Kanada’nın ardından ikinci sırada noktalayan Yunanistan ile eşleşti. Bu müsabakayı kazanan taraf, 5 Temmuz Pazartesi günü TSİ 02.05’te final oynamaya hak kazanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...