Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Haziran 2022 01:00 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 04:06

Ergin Ataman'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler: Ülker Arena'ya kupayı kaldırmaya gideceğiz

ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off finali üçüncü maçında sahasında Fenerbahçe Beko'yu ağırlayan Anadolu Efes, rakibini 103-92 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Şampiyon biz olacağız. Şimdi onlar düşünsün. Ülker Arena'ya bir kez daha kupayı kaldırmaya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / TRT Spor
Ergin Ataman'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler: Ülker Arena'ya kupayı kaldırmaya gideceğiz
Ergin Ataman,Anadolu Efes,Fenerbahçe

NG Basketbol Süper Ligi play-off finalinde Fenerbahçe Beko'ya deplasmandaki ilk 2 maçı kaybederek 2-0 geri düşen Anadolu Efes, Larkin ve Micic'in yıldızlaştığı üçüncü maçta sahasında rakibini 103-92 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla 5 maçlık seride durumu 2-1'e getiren Anadolu Efes'te Başantrenör Ergin Ataman şampiyonluk için iddialı konuştu.

Maç sonrası yayıncı TRT Spor'a yaptığı konuşmada kupaya uzanacaklarını kaydeden Ergin Ataman, "Bugün daha iyi oynadık. Kendi oyunumuzu oynadık. Rakibin Fenerbahçe Arena'daki agresif savunması yoktu. 102 sayı attık. 2-1. Söyledim, biz yine şampiyon olacağız. Şimdi onlar düşünsünler. Pazartesi kazanıp Ülker Arena'ya kupayı bir kez daha kaldırmaya gideceğiz" dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARINA GÖNDERME

Taraftarlarını öven Ergin ataman, "Saha avantajını nasıl Fenerbahçe kullandıysa bizimkiler de gayet centilmence, gayet sportmence kimseyle alay etmeden, kimseye hakaret etmeden, gayet güzel bir şekilde saha avantajını kullandılar. Tüm taraftarımızı kucaklıyorum. Allah herkese böyle taraftar nasip etsin" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber / TRT Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...