Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Mart 2022 14:18 - Güncelleme : 04 Mart 2022 14:46

Son dakika! Euroleague Final Four'un şehri değişti

Son dakika haberi: THY Euroleague'de 2022 Final Four, Almanya'nın basşkenti Berlin'den alınarak Sırbistan başkenti Belgrad'a verildi.

Son dakika! Euroleague Final Four'un şehri değişti

Turkish Airlines EuroLeague'in bu sezonki Final Four maçlarının Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacağı açıklanmıştı. Ancak son resmi duyuruya göre pandemi gerekçesiyle müsabakaların Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta yapılacağı açıklandı.

Açıklamada maç tarihlerinin de revize edildiği duyuruldu. Buna göre dörtlü finaller 27-29 Mayıs 2022'de değil 19-21 Mayıs 2022'de oynanacak.

4 YIL SONRA AYNI ŞEHİRDE

Belgrad'da son olarak 4 yıl önce 2018 yılında Final Four organize edilmiş, finalde ise Real Madrid temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu finalde mağlup ederek kupayı 10. kez müzesine götürmüştü. Belgrad bu finallerle birlikte, bu yüzyılda etkinliğe birden fazla kez ev sahibi olan Barcelona, Madrid, Berlin ve İstanbul'un arasına katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...