Tgrt Haber
06 Haziran 2022 15:23 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 15:48

Kalp krizi geçiren Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, yoğun bakımdan çıktı

Real Madrid Basketbol Takımı Başantrenörü Pablo Laso'nun 5 Haziran'da geçirdiği kalp krizinin ardından sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdan çıktığı bildirildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
Kalp krizi geçiren Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, yoğun bakımdan çıktı
Real Madrid,Pablo Laso,kalp krizi

Real Madrid Basketbol Takımı Başantrenörü Pablo Laso'nun 5 Haziran'da geçirdiği kalp krizinin ardından sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdan çıktığı açıklandı.

İspanyol kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Madrid'deki La Moraleja Üniversite Hastanesi'nde tedavi görev Laso'nun yoğun bakımdan çıktığı ve sağlık durumunun iyi yönde gelişmeye devam ettiği belirtildi.

Kalp kateterizasyonu yapılan 54 yaşındaki Laso'nun, kardiyoloji bölümünde tedavisi sürüyor.

Diğer yandan, İspanya 1. Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Baskonia ile eşleşen ve şimdiye kadar oynanan maçlarda rakibine 2-0 üstünlük sağlayan Real Madrid'de Pablo Laso'nun rahatsızlığından dolayı yerine yardımcısı Chus Mateo kalan maçlara takımın başında çıkacak.

Real Madrid, yarın deplasmanda oynayacağı maçta Boskonia'yı yenmesi halinde serideki üstünlüğünü 3'e çıkararak adını finale yazdıracak.

Laso, 5 Haziran Pazar sabahı evinde kalp krizi geçirmesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

PABLO LASO KİMDİR?

İspanya basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi guardlarından biri olan Pablo Laso, oyunculuk kariyerinin ardından koçluk kariyerinde de en iyiler arasında yer aldı. 1967 yılında Bask bölgesinden Vitoria-Gasteiz bölgesinde doğan Laso, uzun yıllar Baskonia forması giydi. Oyunculuk döneminde iki sezon da Real Madrid'de oynayan Laso'nun İspanya Ligi'nde asist rekoru halen kırılamadı.

Laso, 2011'den bu yana çalıştırdığı Real Madrid'i THY Euroleague'de 2, İspanya liginde ise 5 kez şampiyonluğa taşıdı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...