Tgrt Haber
24 May 2014 20:33

Obradovic'ten taraftara teşekkür

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi 2. maçında Pınar Karşıyaka'yı 94-83 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, kötü başladıkları maçı ikinci periyotta toparlanarak kazandıklarını söyledi.

Obradovic'ten taraftara teşekkür
obradovic, fenerbahçe, taraftar, teşekkür,

Obradovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, 48 saat içinde aynı takımı üst üste yenmenin kolay olmadığını belirterek, "Maçın başında çok aktif değildik, onlara müthiş bir avantaj vermiş olduk. Maç 40 dakikadır. İkinci çeyrekte toparlanarak, maça dönme şansını bulduk. Oyuncularımızın çoğu çok iyi oynadı. Oyuncularımı ve rakip takım oyuncularını tebrik ediyorum" diye konuştu. İkinci yarıda müthiş bir değişim geçirdiklerini kaydeden Obradovic, "Özellikle savunma ve hücum açısından tarzımızı değiştirdik. İki gün sonra İzmir'de maçımız var. Tamamen ona odaklanıp zor bir maça hazırlanmamız gerekiyor. Hem kendi taraftarlarımıza hem de Pınar Karşıyaka taraftarlarına teşekkür ediyorum. Onlar olmayınca basketbolun hiçbir zevki yok" ifadelerini kullandı .

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...