Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2020 10:39

THY Euroleague’de 29. hafta heyecanı

THY Euroleague’in 29. haftasında Anadolu Efes İspanyol ekibi Valencia Basket’i, Fenerbahçe Beko da Yunan temsilcisi Panathinaikos’u ağırlayacak. Öte yandan bu hafta oynanacak 4 maç koronavirüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle seyircisiz oynanacak.

THY Euroleague’de 29. hafta heyecanı
thy avrupa ligi,

THY Euroleague’de 29. hafta heyecanı yarın ve 12 Mart Cuma günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış müsabakasında CSKA Moskova ile ALBA Berlin karşı karşıya gelecek. Bu hafta Türk takımları maçlarını iç sahada oynayacak. Anadolu Efes, yarın saat 23.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda İspanyol ekibi Valencia Basket ile mücadele edecek. Fenerbahçe de 13 Mart Cuma günü saat 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Yunan temsilcisi Panathinaikos ile karşılaşacak. Hafta Barcelona-Zalgiris Kaunas maçı ile tamamlanacak.

KORONAVİRÜSTEN DOLAYI 4 MAÇ SEYİRCİSİZ
Dünya sağlığını tehdit eden koronavirüs (COVID-19), Euroleague’i de etkiledi. Euroleague yönetiminden yapılan açıklamaya göre, 4 maç seyircisiz oynanacak. Buna göre Real Madrid-Kızılyıldız, Milano-Olympiakos, ASVEL-Zenit ve Barcelona-Zalgiris Kaunas müsabakalarına seyirci alınmayacak. Maccabi-Baskonia karşılaşmasında ise maçında ise ancak 5 bin seyirci girişine izin verildi.
THY Euroleague’de haftanın programı şöyle:

Yarın
20.00 CSKA Moskova - ALBA Berlin
20.30 Anadolu Efes - Valencia Basket
22.05 Maccabi FOX Tel Aviv - Baskonia Vitoria-Gasteiz
22.45 AX Armani Exchange Milano - Olympiakos
23.00 Real Madrid - Kızılyıldız

13 Mart Cuma
20.00 BC Khimki Moskova - Bayern Münih
20.45 Fenerbahçe Beko - Panathinaikos
22.45 Asvel Lyon-Villeurbanne - Zenit Saint Petersburg
23.00 FC Barcelona - Zalgiris Kaunas

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...