Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:26 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:50

Ahmet Sorgun kimdir?

Ahmet Sorgun kimdir? Ahmet Sorgun kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Ahmet Sorgun kimdir?
Ahmet Sorgun, Ahmet Sorgun kimdir, Ahmet Sorgun hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Ahmet Sorgun 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Konya Bölgesi,1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

25 Temmuz 1958'de Konya Hadim'de doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Havva'dır. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Konya Büyükşehir Belediyesinde 1. Hukuk Müşavirliği ve Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresinde (KOSKİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. Birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu ve yönetici olarak görev aldı. Serbest avukat olarak çalıştı. AK PARTİ Konya İl Başkanlığı görevinde bulundu. Halen AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürütmektedir. Sorgun, evli ve 6 çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...