Tgrt Haber
22 Haziran 2018 10:41 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Ali Kenanoğlu kimdir?

Ali Kenanoğlu kimdir? Ali Kenanoğlu kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Ali Kenanoğlu kimdir?
Ali Kenanoğlu, Ali Kenanoğlu kimdir, Ali Kenanoğlu hakkında,2018 genel seçimleri, Halkların Demokratik Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Halkların Demokratik Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Ali Kenanoğlu 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi İstanbul 3. Bölge Bölgesi,4'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Ali Kenanoğlu, 1971 yılında Tokat’ta doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan Kenanoğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde öğrenim görmektedir. Muhasebe ve finansman üzerine yöneticilik yapmaktadır. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği, Boğaziçi Alevi Kültür Derneği, Alevi Bektaşi Federasyonu gibi birçok Alevi kurumunun kuruluşunda yer almanın yanı sıra yöneticilik görevinde de bulunmuştur. 25. Dönem Genel Seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi İstanbul Milletvekili olarak yeniden meclise giren Kenanoğlu, HDP MYK üyesi olarak görev yapmaktadır. Kenanoğlu, iki çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...