Tgrt Haber
30 Ağustos 2021 15:28

Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ kimdir, nerelidir?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ’ın kim ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Nevbahar Demirağ kaç yaşında, mesleği nedir? İşte Nevbahar Demirağ’ın biyografisi

Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ kimdir, nerelidir?
nevbahar demirağ koç,,ali koç,,fenerbahçe,,biyografi,

Nevbahar Demirağ’ın annesi Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası ise AND Film’in patronu Turgut Demirağ’dır. Koç Holding Yönetim Kurulu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile evli olan Nevbahar Demirağ’ın hayatı merak ediliyor. Ali Koç ve Nevbahar Demirağ çifti, 2005 senesinde sade bir nikahla dünya evine girmişti. Çiftin Sadberk Leyla Koç ile Kerim Rahmi Koç adında iki tane çocuğu bulunuyor.

NEVBAHAR DEMİRAĞ KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Nevbahar Demirağ, 10 Mart 1974 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası ise AND Film’in patronu Turgut Demirağ’dır. İlkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitimini ABD’de de tamamlayan Nevbahar Demirağ, eğitimini tamamladıktan sonra hayatına Los Angeles'ta devam etti.

Demirağ, 21 Ekim 2005 tarihinde işadamı Rahmi Koç‘un oğlu Ali Koç ile evlendi. Mustafa Vehbi Koç’un evinde ve Hikmet Tekçe ile Ömer Karacan’ın şahitliğinde gerçekleşen nikah törenine sadece aile üyeleri katılım gösterdi.

Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ kimdir, nerelidir?

Sanatın her türüyle yakından ilgili olan Nevbahar Demirağ, özellikle önemli resim sergilerini kaçırmamasıyla bilinir. KÜSAV'ın (Kültür Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) başkanı olan kayınvalidesi Çiğdem Simavi'nin açtığı sergilerin de gediklisi olan Demirağ, spora da oldukça ilgi duyuyor. Nevbahar Demirağ Koç’un tenis oynamak, yüzmek ve uzun yürüyüşler yapmakta sevdikleri arasında yer alıyor.

Halen Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Nevbahar Koç’un İrem Kınay'la birlikte yazdığı ve Boğaziçi'ndeki 20 yalının tanıtıldığı Bosphorus Private adlı kitabı bulunuyor. Söz konusu kitap, 2017 yılında yayımlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...