Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:26 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:50

Ali Tuna kimdir?

Ali Tuna kimdir? Ali Tuna kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Ali Tuna kimdir?
Ali Tuna, Ali Tuna kimdir, Ali Tuna hakkında,2018 genel seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Cumhuriyet Halk Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Ali Tuna 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Kilis Bölgesi,1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Kilis'te tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1975 yılında mezun oldu. 1978-1982 yılları arasında Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde Genel Cerrahi Uzmanlığını tamamladı. Denizli, Erzincan, Kıbrıs, İzmit, İstanbul, Gümüşsuyu ve Ankara askeri hastanelerinde baştabip ve genel cerrahi uzmanı olarak görev yaptı. 2000 yılında tuğgeneral olarak Kara Kuvvetleri Sağlık Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 2004 yılında emekli olan Tuna, İstanbul'da çeşitli özel hastanelerde baştabip ve genel cerrahi uzmanı olarak çalıştı. Tuna, evli ve 2 çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...