Tgrt Haber
04 Kasım 2021 11:44

Arzum Onan kaç yaşında, nereli? Mehmet Aslantuğ ile ne zaman evlendi?

Arzum Onan bir marka lansmanında yaptığı açıklamalarla ve zarif görüntüsüyle gündeme gelince, ünlü oyuncunun hayatı merak edilmeye başlandı. Pandemi dönemine dair açıklamalar yapan ve ruh halini anlatan Arzum Onan kaç yaşında, nereli? Mehmet Aslantuğ ile uzun yıllardır evli olan Arzum Onan'ın merak edilenleri haber detaylarında...

Arzum Onan kaç yaşında, nereli? Mehmet Aslantuğ ile ne zaman evlendi?
arzum onan,mehmet aslantuğ,arzum onan kimdir,lansman,haki

Arzum Onan yıllara meydan okuyan güzelliği ve zerafetiyle gündemde; ünlü oyuncunun hayatı da bu sebeple merak edilenler arasında! Katıldığı bir lansmanda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Arzum Onan, pandemide yaşadıklarını ve iç dünyasını anlattı. Sevenleri, "Arzum Onan kaç yaşında ve nereli?" diye sorgulamaya başladı. Arzum Onan'ın hayatı, Mehmet Aslantuğ ile evliliğine dair detaylar haberimizde...

ARZUM ONANDAN YENİ AÇIKLAMALAR

Bir boya markasının yeni renk paleti "Haki Zamanı" lansmanına katılan Arzum Onan pandemi dönemine dair açıklamalarda bulunarak:

"Kendi özüme döndüğüm, iç dünyamı dinlediğim ve evimde çokça vakit geçirdiğim bir yıldan sonra sevdiklerime, dış dünyaya, doğaya ve hatta hayata yeniden bağlanıyorum diyebilirim.Pandeminin bize kattığı olumlu şeyleri düşünmek istiyorum. Değişen dünyayla birlikte farkındalığım, alışkanlıklarım ve bundan doğan ihtiyaçlarım da değişti. Bulunduğum alanı da bu ihtiyaçlara göre düzenliyorum. Evim, bunların başında geliyor. Kalıpların dışına çıkarak ve ruh dünyamdan ilham alarak sanatıma, evime ve yaptığım her işe modumu yansıtıyorum.Mesela bütün evi aynı renge değil; her odayı bambaşka bir dünyaya çeviriyorum. Yaşam alanımı dileğim gibi renklendirmek ruhuma da iyi geliyor." dedi.

ARZUM ONAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

31 Ekim 1973'te Ankara'da doğan ve memur bir ailenin tek çocuğu olan Arzum Onan, ilkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun olan Onan, 1992 yılında Gaye Sökmen Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı.

1993 yılının Nisan ayında "Miss Turkey" yarışmasında "Türkiye Güzeli", Temmuz ayında ise "Miss Europe" yarışmasında "Avrupa Güzeli" seçilen Arzum Onan, bir reklam kampanyasıyla üç yıl kamera karşısına geçerek, markanın reklam yüzü oldu. 

1997'de dört yıl süren yoğun tempolu bir televizyon dizisi olan Sıcak Saatler'de rol aldı. Sonrasındaysa, genellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde mankenlik yaptı.

2004'te tiroit kanserine yakalanan Onan, bir buçuk yıl süren tedavinin ardından sağlığına kavuştu ve kanseri yendi.

ARZUM ONAN MEHMET ASLANTUĞ İLE NE ZAMAN EVLENDİ?

1996'da oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlenen Arzum Onan'ın "Can" adında bir oğlu vardır. 1997-2001 seneleri arasında eşi Mehmet Aslantuğ ile beraber başrollerini paylaştığı Sıcak Saatler dizisinde rol almıştır.

ARZUM ONAN HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALMIŞTIR?

Yeni Bir Yıldız (1997), Sıcak Saatler, (1998), Aşk ve Hüzün (2000), Merdoğlu (2000), Zeybek Ateşi (2002), Sahra (2004), Sessiz Fırtına (2007), Kardelen, (2008)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...