Tgrt Haber
25 Kasım 2021 17:23

Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında? Aslı Orcan'ın eşi kim, kiminle evli?

"Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında, kiminle evli?" soruları gündemde! Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile gündeme gelen Aslı Orcan'ın oynadığı diziler ve hayatı sorgulanmaya devam ediyor. Aslı Orcan'a dair merak ettiğiniz her şey haberimizde!

Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında? Aslı Orcan'ın eşi kim, kiminle evli?
aslı orcan,yetkin dikinciler,sadakatsiz,lal

Aslı Orcan, son dönemin sevilen dizilerinden Sadakatsiz'in kadrosuna dahil oldu ve Aslı Orcan'ın kim olduğu, kiminle evli olduğu dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Dizide, "Leyla" karakterini canlandıran Aslı Orcan, "Aras" karakterinin eşi olarak diziye dahil olduktan sonra hayatı, oynadığı diziler araştırılmaya başladı. İşte, Aslı Orcan'ın hayatı, eşi ve merak edilenleri...

Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında? Aslı Orcan'ın eşi kim, kiminle evli?

ASLI ORCAN KİMDİR?

27 Mayıs 1980'de  Aydın'da dünyaya gelen Aslı Orcan, 1998-2003 yılları arasında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı – Türk Halk Oyunları Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Başarılı oyuncu, kariyerine dansçılık yaparak başladı. Daha sonra, Ekol Drama Okulu Sinema Televizyon Oyunculuğu Bölümü'nde eğitim alan Orcan, başarılı projelerde yer alarak kariyerine yön vermiş; aynı zamanda, Ayla Algan’dan kamera oyunculuğu dersi ve diyalog dersi almıştır. 

Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan Medcezir'de Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy gibi isimlerle birlikte rol alan ve "Deniz" karakterini canlandıran Aslı Orcan; Kurt Seyit ve Şura, Cam Kırıkları, Aile Saadeti, Yemin, Kaybolan Yııllar gibi başarılı prolerde de yer almıştır ve 2021 yılı itibari ile 41 yaşındadır. Kariyer yolculuğuna oyunculuk yaparak devam etmektedir.  

Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında? Aslı Orcan'ın eşi kim, kiminle evli?

ASLI ORCAN KİMİNLE EVLİ?

Aslı Orcan, çok sevilen başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler ile 2014 yılında dünyaevine girmiştir ve Yetkin Dikinciler ile evliliğinden "Lal" adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Yedi yıldır evlilikleri devam eden çift, konuşmadan bile anlaşabildiklerini, aralarındaki bağın ne kadar güçlü olduğundan bahsetmiştir.

Aslı Orcan kimdir, kaç yaşında? Aslı Orcan'ın eşi kim, kiminle evli?

ASLI ORCAN'IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Başarılı oyuncu Aslı Orcan, 2002 yılı itibari ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır ve günümüzde de oyunculuk yapmayı sürdürmektedir. 

Hekimoğlu (2003)
Burçak Tarlası (2004)
Çapkın (2005)
Sensiz Olmuyor (2005)
Kaybolan Yıllar (2006) - Yasemin
İki Yabancı (2007) - Rana
Yemin (2007-2008) - Yeşim
Ateş ve Barut (2008) - Yonca
Cam Kırıkları (2009) - Emel
Aile Saadeti (2009) - Marika
Karadayı (2012 - 2013) - Serra Aşık
Kurt Seyit ve Şura (dizi) (2014) - Barones Lola
Medcezir (2014-2015) - Deniz
Bana Sevmeyi Anlat (2016) - Berna
Kara Yazı (2017) - Elif
Kahraman Babam (2021) - Ayşe
Sadakatsiz (2021) - Leyla

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...