Tgrt Haber
03 Mart 2022 22:02 - Güncelleme : 15 Mart 2022 12:36

Avni Göldağı Kimdir?

Sosyal medya ve yazılım uzmanı olan Avni Göldağı; Kilis doğumlu olup, 33 yaşındadır. İstanbul’da yaşamını sürdüren başarılı iş insanı bu sektörlerde çalışmalarını devam ettirmektedir. Sosyal medya konusunda uzman olan bir girişimci olmasıyla beraber, bu platformların doğru bir biçimde kullanılmasına da olanak vermektedir. Avni Göldağı, bu faaliyetlere yönelmiş olup, sektör içerisinde önde gelen isimlerden bir tanesi olmaya devam etmektedir.

Avni Göldağı Kimdir?

Avni Göldağı, zaman zaman teknolojinin gelişmesi ve sosyal medya konularında da bazı demeçler verebiliyor. Uzmanlığının bu yönde olmasıyla beraber kulak verilen isimlerden bir tanesi olmaya devam ediyor. İnsanların sosyal medyadan vazgeçemediğini belirten Göldağı, ancak bu durumun bazı olumsuz yönlerinin de bulunduğunu söylediği demeçleri takip edebilmek de mümkün hale gelebiliyor. Dijital çağın bir getirisi olarak sosyal medyanın da insanların vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu ifade eden Avni Göldağı, bu mecraların bilinmeyen taraflarından da bahsediyor. Sanal dünyada çok fazla bilgi kirliliğinin olduğunu söyleyerek, kontrol mekanizmasının işlemesi halinde faydalı hale gelebileceğini belirtiyor. Herkesin elinde akıllı telefon olduğunu ve buna bağlı olarak da sosyal medya hesaplarına erişimin her an gerçekleştirildiğini söyleyen Avni Göldağı, her geçen gün yeni bilgilere bu sayede erişebildiklerini belirtti. Geleneksel medya yöntemlerinden farklı olarak bu sosyal medya mecralarında tüm bilgi kirliliklerine ve söylentilerine genel olarak yer verildiğini açıklayan demeçleriyle de tanınan bir isim oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...