Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2015 01:10

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır kimdir?

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır kimdir? Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır  kimdir?
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır , Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır kimdir, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza Volkan Bozkır hakkında,2015 genel seçimleri, AK PARTİ 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, AK PARTİ 25. dönem mi

Ankara Hukuk Fakültesi mezunudur. Dışişleri Bakanlığı’nda 38 yıl 6 ay süreyle aşağıdaki görevlerde bulunmuştur: Büyükelçi Volkan Bozkır, 24. dönemde AK Parti İstanbul Milletvekili olarak seçilmiştir. Dışişleri Komisyonu Başkanlığı, Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş-Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli, 2 çocuk ve ikiz torun sahibidir.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...