Tgrt Haber
23 Ocak 2022 14:03 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:35

Ayşıl Özaslan Kimdir?

Survior heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Survivor 2022 bölümleri yayınlanmaya devam ederken 4 isim all star yedek kadrodan yarışmaya dahil oldu. Buna göre Survivor All Star yeni bölümlerde Ayşıl, Nisa, Parviz ve Yunus Emre de yer alacak. Peki Survivor Ayşıl Özarslan kimdir, kaç yaşında?

Ayşıl Özaslan Kimdir?
survivor,survivor all star,ayşıl özarslan

Survivor All Star 2. haftasında ilk dokunulmazlık oyunu yapıldı.  Survivor Ayşıl, Nisa, Parviz ve Yunus Emre yarışmacıları ile heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu çıkardı. Parviz ve Ayşıl ünlüler takımına Yunus Emre ve Nisa ise gönüllüler takımına eklendi. Dokunulmazlık oyununu gönüller kazanırken yeni isimler araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Ayşıl hakkında bilmeniz gerekenler. 

AYŞIL ÖZARSLAN KİMDİR? 

Ayşıl Özarslan 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Dış Ticaret bölümünde aldıktan sonra New York’ta Berkeley College üniversitesinde ekonomi eğitimi aldı. ABD’de kendi firmasını açtıktan sonra Türkiye’ye dönen Ayşıl 7 yıldır özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyor. 

Ayşıl Özarslan küçük yaşlardan bu yana sporla ilgilendiğini söylerken çeşitli spor dallarında becerilerinin olduğunu ekledi. Ayşıl 22 Ocak 2022’de yayınlanan Survivor All Star bölümü le tekrar gündeme geldi. 

AYŞIL ÖZARSLAN KAÇ YAŞINDA? 

Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Yeni oyuncuların eklendiği yarışmada Ayşıl Özarslan dikkat çekti. Uzun yıllardır profesyonel olarak sporla ilgilenn yarışmacı hakkında ‘’Survivor Ayşıl kaç yaşında?’’ sorusu gündeme geldi. Ayşıl Özarslan 44 yaşındadır. 

Ayşıl Özaslan Kimdir?

AYŞIL ÖZARSLAN FEAR FACTOR MECARASI

Ayşıl Özarslan Survivor yanında Fear Factor yarışması ile de biliniyordu. Fear Factor 8 Nisan 2006 tarihinde Acun Ilıcalı ile başladı ve Kasım 2006 yılında sona erdi. Bunun yanında Survivor Ayşıl Boxun Yıldızları programında da yer aldı. 

SURVİVOR HANGİ GÜNLER? 

Survivor All Star hız kesmeden devam ederken hangi günler ekrana geldiği merak konusu oldu. TV8 yayın akışının haftalık durumuna bakıldığında Survivor yarışmasının Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri ekrana geldiği görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...