Tgrt Haber
08 Haziran 2021 10:05

Bankacılık Uzmanı Nurkan Aydoğan kimdir?

1984 yılında Malatya ilimizde doğan Nurkan Erdoğan, 1994 – 2000 yılları arasında Almanya da yaşamıştır.

Bankacılık Uzmanı Nurkan Aydoğan kimdir?
Nurkan Aydoğan,

Aydoğan, Selçuk Üniversitesi İİBF aynı zamanda Anadolu üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılından itibaren bankacılık sektöründe bulunan Aydoğan; Müşteri temsilcisi, üst kitle müşteri danışmanı, dış ticaret uzmanı, ihtisas işlemleri uzmanı, test mühendisi ve iş analisti bölümlerinde çeşitli seviyelerde görev alan Nurkan Aydoğan, 2012 yılı itibarı ile dijital medya sektöründe çalışmaya başlamıştır.

Uzmanlığı olan Bankacılık ve Dijital Pazarlama alanında süreç yönetimi ve dijital proje yönetimi gibi konulardan sonra AYD Media Publishing Şirketini kurarak profesyonel alanda çalışmaya başlayan Nurkan Aydoğan, kendini geliştirmeye yönelik çalışmalarına bir yenisini daha eklemiştir.

Kurduğu şirketi ile web tabanlı projeler konusunda çalışmaya başlayan, alanında oldukça uzman olan Nurkan Aydoğan, 2016 yılı itibarı ile birlikte hem uzmanlık alanı olan bankacılık alanında hem de şirketi bünyesinde mentorluk yapmaya başlamıştır.
Başarılı bankacı Aydoğan, “Özellikle bankacılık sektörü ile dijital pazarlama dünyasının birbiri ile olan bağlantısı ile olan projelerde yer almayı seçiyorum. İki uzmanlık alanımı da bu projeler sayesinde birbirine entegre ediyorum. Böylece hem daha projeler ortaya koyuyorum hem de sevdiğim her iki alanda da çalışma imkânı buluyorum.” Dedi.

Nurkan Aydoğan, yayımladığı birçok makale ve verdiği röportajlar ile uzmanı olduğu sektörler hakkında bilgiler vermiş ve bu paylaşımları basın yayın organlarınca yayınlanmıştır. Ülkenin birçok başarılı bankasında çalışarak kendisini geliştirmiş olan ve kurucusu olduğu AYD Media şirketinde direktör olarak “Proje yönetimi ve yurt dışı sektör analizi” konularında şirket görevini de yerine getirmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...