Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 20:19

Basri Tokgöz kimdir? Nerelidir?

13 Mayıs1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Basri Tokgöz, İstanbul Üniversitesinden mezun olmuştur. Aslında bir müteahhit olmasına karşın, pek çok iş kolunda faaliyetleri bulunan Basri Tokgöz, sosyal medya alanında da faaliyet göstermektedir.

Basri Tokgöz kimdir? Nerelidir?
Basri Tokgöz,Basri Tokgöz kimdir?,Basri Tokgöz nerelidir?

Otomotivden, inşaata, kozmetikten, prodüksiyona geniş bir yelpazede faaliyet gösteren ‘Samimiyetin, pozitif olmanın ve dürüstlüğün her şeyin başı’ olduğunu söyleyen Basri Tokgöz, Instagram üzerinde 1 milyonu geçen takipçi sayısını ve diğer sosyal mecralarda yüz binleri bulan takipçi sayısını da bu iş anlayışına bağlıyor.

Salt bir iş insanı kimliğinden ziyade yardımsever bir iş insanı kimliği ile ön plana çıkan Basri Tokgöz, insan paylaştıkça kazanır felsefesinden hareketle sürekli olarak yardım faaliyetlerinin içerisinde yer aldığını belirtiyor. Çok yönlü kişiliğinin bir yansıması olarak zaman zaman farklı ilgi alanlarında farklı işler ile ilgilendiği bilinen Basri Tokgöz’ün hizmet verdiği bir başka alan ise kısa filmlerde yönetmenlik yapmak olarak biliniyor. Çevirdiği kısa filmleri Youtube kanalından izleyiciler ile buluşturan Basri Tokgöz’ün son kısa filminin 5 milyona yakın bir izlenme oranına ulaştığı da biliniyor. 

Sosyal medyada bu denli popüler olmasının ardından adına birçok sahte hesap açılan Basri Tokgöz, kendi adına açılan sahte hesapların, taklitlerin aslını yüceltmesi gibi kendisi için iyi bir reklam aracı olduğunu, takipçileri ile kurdukları samimiyetin bir göstergesi olarak gerçek hesaplarının hala en yüksek takipçi sayısına sahip hesaplar olduğunu belirtti. İyiliğe ve yardımlaşmaya dair önümüzdeki zaman dilimi içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğü pek çok projesi bulunduğunu belirten Tokgöz, tek amacının bu projelerini bir an evvel gerçekleştirebilmek olduğunu söyledi. 

Halen pek çok alandaki faaliyetlerine devam eden Basri Tokgöz renkli kişiliği ile çevresinde daima aranan bir iş insanıdır. Faaliyet gösterdiği iş kollarındaki faaliyetlerinden çok sosyal medya hesapları ile gündem olsa da arka plandaki hayırsever kimliği ile de tanınmaktadır. “Veren el alan elden üstündür!” felsefesini benimseyen iş insanı, son orman yangınında da yüklü miktarda fidan bağışında bulunmuştur.

Basri Tokgöz’ün Instagram hesabına https://www.instagram.com/basrikoo/ linkinden ulaşabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Samak idris17 Kasım 2023 01:34

Tebrikler

Sonraki Haber Yükleniyor...