Tgrt Haber
27 Ocak 2022 15:52 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:09

Benan Kocadereli Kimdir?

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberi ardından Şafak Mahmutyazıoğlu eski eşi ve çocuklarının annesi Benan Kocadereli gündeme geldi. Peki Benan Kocadereli kimdir, kaç yaşında? Benan Kocadereli ne iş yapıyor?

Benan Kocadereli Kimdir?
ece erken,şafak mahmutyazcıoğlu,benan kocadereli

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu İstanbul Bakırköy'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıoğlu vefat haberi ardından çocukları ve eski eşi Benan Kocadereli gündeme geldi. 

BENAN KOCADERELİ KİMDİR? 

Benan Kocadereli Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 15 yıl evli kaldıktan sonra Haziran 2020 yılında boşandı. Çiftin bu evlilikten 2 kız çocuğu bulunuyor. Benan Kocadereli ev dekorasyon markası Otaku Homes ‘un sahibidir. 42 yaşındaki Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021'in Haziran ayında sunucu Ece Erken ile evlendi. 

Benan Kocadereli Kimdir?

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

1980 yılında Rize’de dünyaya gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Üniversitesi kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Kendine ait bir hukuk bürosu bulunan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda firmanın da hukuk danışmanlığını yaptı. Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Spor Kulübü’nün de hukuk işleriyle ilgilenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada bulunmuş ve tecrübe edinmişti. 2 çocuk babası olan Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken ile evliydi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022 tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından uğramış olduğu silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Beşiktaş yönetimi vefat haberinin ardından ''Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz'' mesajını paylaştı. 

ŞAFAK MAHMUTYAZIOĞLU NEDEN ÖLDÜ? 

Geçtiğimiz yaz sunucu Ece Erken ile iki yıllık birlikteliğini evlilikle sonlandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıya uğradı. Olay, dün gece saat 00:30 sıralarında İstanbul Bakırköy’de bulunan bir balık restoranında meydana geldi. Beşiktaş eski yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğradı. Vatandaşın ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken, hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 6 şüpheliden 2'si yakalandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu eski esşi Benan Kocadereli vefat haberi ile ilgili açıklama yapmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...