Tgrt Haber
18 Şubat 2021 10:46

Botan Dalmış Kimdir?

Botan Dalmış 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Cizrelidir. Ukrayna’nın Odessa şehrinde yaşamının bir kısmını geçirmektedir. Türkiye’ye de gelmekte ve geldiği zamanlarda ülkemizdeki çeşitli organizasyonlara katılmaktadır.

Botan Dalmış Kimdir?
Botan Dalmış

Özellikle defilelerde boy göstermektedir. Sosyal medya fenomenliği alanında emin adımlar ile ilerlemektedir. Aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır. Genç olmasına rağmen birçok işte başarılı olan Dalmış, aynı zamanda bir model. Ülkemizde ve dünyada moda haftalarında ve defilelerde boy gösteren Dalmış, birçok defileye katılarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti. Hem fiziği hem de giyim tarzı ile dikkat çeken Botan Dalmış başarılı bir model ve blogger olmakta ve daha da başarılı olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Ülkemizde çok sayıda ödül töreni, defile, film galaları ve benzeri etkinliklere davet alan ünlü model, fırsat bulduğu her törene katılıyor. Katıldığı törenlerden özellikle ünlü isimler ile fotoğraf çektirmeyi ve paylaşmayı da ihmal etmiyor. Özellikle bu fotoğrafları çok fazla beğeni ve yorum alıyor.

Sosyal Medyayı da Aktif Kullanıyor
Bütün bu başarılarının yanı sıra iyi de bir sosyal medya fenomeni olan Botan Dalmış, sosyal medya üzerinden sevenlerine ve takipçilerine hitap etmeyi de ihmal etmiyor. Hayatından kesitleri video çekerek bu platformda yayınlayan Dalmış’ın çok sayıda seveni ve sosyal medya takipçisi bulunmaktadır. İyi de bir sosyal medya kullanıcısı olan Botan Dalmış’ın sosyal medya platformlarında yer alan profilleri de insanlar tarafından ilgi ile takip ediliyor. Özellikle instagram hesabını aktif olarak kullanan Botan Dalmış, buradaki takipçilerinden gelen yorum ve direkt mesajlar ile birebir kendisi ilgileniyor ve yanıt veriyor.

Botan Dalmış blogger yanı ile de güncel olaylar hakkında takipçilerini bilgilendiriyor. Kendi fotoğraflarının yanı sıra gezip gördüğü yerleri de paylaşmayı ihmal etmeyen Botan, Türk takipçilerine Ukrayna’yı gösterirken, aynı zamanda yabancı takipçilerine de ülkemizi tanıtmış ve göstermiş oluyor. Birçok yeteneği ile dikkat çeken Botan Dalmış, sosyal medya fenomenliği yolunda da güzel adımlar ile ilerliyor. Bu kadar başarılı olmayı genç yaşta başaran ünlü model, özellikler gençler tarafından örnek alınması gereken ünlü isimlerden bir tanesi olmaktadır.

Botan Dalmış’ın aktif kullandığı instagram adresi https://instagram.com/botandalmis

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...